Anasta  - deseta knjiga iz zbirke Zveneče cedre Rusije

ANASTA

trda vezava

248 strani

cena: 25,50 eur

Anasta


Deseta knjiga iz zbirke Zveneče cedre Rusije

avtor: Vladimir Megre

Nara Petrovič v predgovoru knjige Anasta pravi naslednje:

Rešitev je v ljudeh, ki poznajo Zemljo, ker na zemlji živijo, ker se je dotikajo z bosimi stopali, ker pijejo vodo, ki prihaja iz njenih neder, ker so na Njej doma. Ti ljudje uživajo v razkošju preprostosti, v uglašenosti z naravnim okoljem in izostrenosti čutil, ki ga ta uglašenost prinaša. Morda so ti ljudje za zdaj še nevidni, toda ko bomo prišli do svetle prihodnosti človeštva – ki je pravzaprav edina alternativa tehnogeni kataklizmi in je torej naša edina opcija – bo trajnostna družba, ki jo bomo skupaj zgradili, prav tem prvim »drugačnežem« rekla hvala. Njim bodo posvečeni živi spomeniki v obliki rodovnih prostranstev, ki bodo spremenili planet v velikanski rajski vrt.


Avtor Vladimir opisuje pogovore z Anastasijo in obema otrokoma. Kako se soočiti s težavami v današnjem svetu in si upati poiskati rešitve, je predstavljeno na tako razumljiv način, da v ljudeh vzplamti upanje in željo po spremembi. Knjiga nam ogreje srce in vzbudi radostna čustva do življenja.Iz vsebine:


Tri besede vesoljnega zakona: "IZPOPOLNJEVATI ŽIVLJENJSKO OKOLJE"  Izkaže se, da lahko človek izpopolnjuje okolje do te mere, da postane Bog. Ko se bo namreč premestil na drug planet, ki je še brez življenja, bo tam ustvaril življenje, tako kot je Bog to naredil na zemlji."

" Vladimir, človek nikoli ne bo postal Bog. Vsak človek je Božji sin ali hči. Tudi Bog, stvarnik in starš je želel, da bi bili njegovi otroci popolnejši od njega in takšni tudi zagotovo bodo. Ko bodo v sebi uravnovesili antirazum z Razumom."

"Protirazumi so tudi zato, ker poskušajo to še opravičevati. temu neredu bodo rekli vojne. Tistim, ki se bodo izkazali v klanju, bodo dajali različne nagrade, prejemniki  teh nagrad pa jih bodo s ponosom nosili na prsih. Naučili se bodo sprejemati zakone, ki opravičujejo to stoletja trajajoče klanje."

"Ob obeh straneh velikega jezera, kjer je bila prej nepozidana zemlja, so stale hiše. Bile so različne. Tako velike, kakovostne, kot tudi povsem majčkene. Od ceste so k hišam vodili privozi, nasuti z gramozom. Zapuščena polja okrog jezera so ljudje razdelili na parcele in ustanovili svoja rodovna posestva."


Anasta

Cena: 25,50 €
Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št:


ANASTA

 Priporočam  še:

Anastasija - 1. knjiga

Obredi ljubezni  - 9. knjiga iz zbirke Zveneče cedre Rusije