V današnjem času se je težko izogniti vsem škodljivim vplivom iz okolja kot so onesnažen zrak, kloriran

prosti radikali napadajo naše celice

a voda, škropiva na sadju in zelenjavi, sevanja računalnikov in prenosnih telefonov,...


 • Že samo  cigarete vsebujejo težke kovine, ki se nalagajo na živčnih celicah. Kadmij blokira vaše možgane! 
 • Drug močan strup je aluminij, ki ga dobite v sredstvih proti potenju in preko al-folije. Prenehajte uporabljati alu-folijo za pečenje in za pripravo hrane.
 • Tretji zelo nevaren strup je živo srebro. Ste vedeli, da ga je polno v amalgamskih zalivkah (plombice v zobeh) in v  morskih ribah?  Če pojeste več kot eno konzervo tunine tedensko imate veliko možnost, da boste predozirali živo srebro v vašem telesu.

 

Posledice?

Da je vaše telo zastrupljeno se kaže na več načinov:  depresija, pomanjkanje koncentracije, hormonske motnje, glavoboli, migrene,... in celo kot Alzheimerjeva bolezen, multipla skleroza, demenca in rak.

 

Odstranite strupe iz vaših celic! Preverite razstrupljevalne sposobnosti svojega telesa 

 90 tablet

External link opens in new tab or windowCena in več informacij

 

External link opens in new tab or window

 

 

 

 

 

BETAGUARD – (prehransko dopolnilo z beta karotenom, vitamini E,C, B2, B3 in B6, ter minerali selen, cink, krom, magnezij in jod) 


90 tablet - koda 789                                                                                                  

 

Ta izdelek je razvil Dr. Arthur Furst (1914-2005) svetovno znani raziskovalec in toksikolog ter častni član znanstvenega svetovalnega odbora GNLD. Betaguard je sestavljen tako, da pomaga vašemu telesu v procesu razstrupljanja.

 

Vsebuje:

 

 • Širok spekter antioksidantov, beta-karoten in vitamin E.  S tem zaščitite maščobne komponente  celic.
 • Vitamin C in selen
 • Cink
 • Baker
 • Vitamini skupine B (B2, B3 in B6)
 • Magnezij
 • Krom
 • Jod
   

Priporočamo 1 - 3  tablete dnevno.


External link opens in new tab or windowLink caption

Pri procesu razstrupljanja vam bodo v veliko pomoč še ostali antioksidanti kot so:

 

External link opens in new tab or windowC-vitaminExternal link opens in new tab or window,            napitek TRE,                  Carotenoid complex,External link opens in new tab or window                   External link opens in new tab or windowFlavonoid com.,              External link opens in new tab or windowCruciferous plusČe bi človeku, ki je živel pred petdesetimi leti, vbrizgali toliko toksinov, s kolikor se jih vsakodnevno bori telo današnjega človeka, ne bi preživel niti dva dni!" trdi belgijski biolog in znanstvenik Gabriel Devriendt.

 

Današnji tempo življenja je hiter.

 

V naglici se mogoče premalo zavedate, da je najprej potrebno poskrbeti za sebe in za svoje zdravje, če hočete učinkovito delovati na vseh področjih. Danes se bom dotaknila žensk, ker mislim, da ženska ni bila še nikdar v zgodovini človeštva tako zaposlena. Poleg družine, ki je bila še pred petdesetimi leti edina skrb večine žensk, mora današnja ženska še dobro izgledati, dobro zaslužiti, biti srečna, nasmejana in spočita...

 

Če pozabljate nase, ne boste zmogli!

 

Mogoče to občutite vsak dan na svoji koži, ko hitite iz enega konca na drugega, spotoma poberete otroke, razmišljate kaj boste na hitro skuhali.... in zvečer izmučeni padete v posteljo, zjutraj pa se zbudite v nov dan, ki ni nič boljši od včerajšnjega.

 

Kje se pogosto zatakne?

 

Po štiridesetem letu. Začnejo se prve hormonske spremembe, seveda greste na redni pregled, malo potarnate in dobite "blage" hormonske tablete, ki vam bodo pomagale pri nihanju počutja. Seveda spregledate stranske učinke, kjer jasno piše, da je večja možnost pojava depresije in da so bolj pogoste tromboze (zamašitev žil). Čez nekaj mesecev se zjočete že ob najmanjšem naporu in spet greste na pregled - seveda je to normalno, da vam niha razpoloženje, zato dobite blage antidepresive...in sedaj se ne sekirate več! Vaš svet  postane otopel, vi otopite, vaša čustva so zamrznjena in tako gre teden, mesec, leto in vi ste vedno bolj otopeli in nezadovoljni!

 

Naredite temu konec! Postavite sebe na prvo mesto!

 

Prvi korak boste naredili z razmišljanjem: rad-a se imam in se cenim in zato pijem dovolj vode, se vsak dan gibam, jem zdravo hrano, berem dobre knjige, se družim s pozitivnimi ljudmi...


 • Poskrbite za celično zdravje. Vaše celice so vsaka zase motor, ki vam zagotavlja energijo. Prav tako kot motor potrebuje olja, tudi vaše celice potrebujejo olja, ki uredijo celično presnovo.  Dajte vašemu telesu izobilje zdravja: Paket vitalnosti
 • Če boste jedli smeti, bo vaše telo vgrajevalo smeti. Iz svojega jedilnika črtajte belo: bela moka, rafinirana sol, bel sladkor, bele testenine. Posegajte po polnovrednih živilih in poskrbite za celično razstrupljanje