Biologija prepričanjBIOLOGIJA PREPRIČANJ


Dr. Bruce Lipton


340 strani
mehka vezava
27,90 strani


Čeprav se konvencionalna medicina še vedno ni osredotočila na vlogo,ki jo energija igra kot ''informacija'' v bioloških sistemih, pa je ironično. Da je sprejela neinvazivne tehnologije slikanja, ki kažejo takšna energijska polja.


Kvantna fizika je ustvarila naprave za slikanje energije, ki lahko analizirajo frekvence, ki jih oddajajo določene kemikalije.


Zdravniki lahko postavijo diagnozo notranjih problemov z razlikovanjem značilnosti spektralne energije v zdravih in bolnih tkivih na slikah.

Vedenje energijskega valovanja je pomembno za biomedicino, saj lahko vibracijske frekvence spremenijo fizične in kemične lastnosti atoma tako zagotovo kot fizični signali, kot sta histamin in estrogen.


Preden začnemo obravnavati neverjetno moč svojega uma in to, kako so mi moje raziskave celic priskrbele uvid v načine delovanja povezave med umom in telesom, moram zelo jasno povedati, da ne verjamem, da pozitivno mišljenje preprosto vedno vodi v fizično ozdravitev.


Potrebujete več kot samo ''pozitivno mišljenje'', da bi izkoristili nadzor nad svojim telesom in življenjem.


Za naše zdravje in dobro počutje je pomembno, da energijo svojega uma pomaknemo v pozitivnejše, življenjsko spodbudne misli in izločimo vedno prisotne, energijsko izčrpavajoče in hromeče negativne misli.


Zavestni um je ustvarjalen, je tisti, ki pričara ''pozitivne misli''.


Za razliko od tega je podzavestni um skladišče posnetkov dražljajev in odzivov, ki izvirajo iz instinktov in priučenih izkušenj.


biologija prepičanjV maternici in v prvem letu življenja človeški možgani delujejo predvsem z najpočasnejšo frekvenco 0,5 do 4 cikle na sekundo (herce); torej na valovih delta: to ne preseneča, saj dojenčki veliko časa prespijo; pri odraslih valovi delta prevladujejo v najglobljem spanju, kadar sanjamo in nas je najtežje prebuditi.


Od drugega do šestega leta prevladujejo valovi theta (4 do 8 HZ), vibracijska frekvenca, povezana z domišljijskim stanjem. Gre za razvojno obdobje čudovite in podivjane domišljije. Kadar vidite otroka z metlo, ki pojasnjuje, da je konj, mu nikar ne govorite, da je le metla. V otrokovem umu je konj, kajti v tem čudovitem življenjskem obdobju prevladujejo valovi theta. Gre za stanje, v katerem se domišljija in resničnost prepletata. V otrokovem umu metla postane konj.


Prvih šest let življenja otroci ne izražajo lastnosti zavedanja, značilnih za valove alfa, beta in gama. Otroški možgani delujejo zlasti pod ustvarjalno zavestjo, prav kot se možganska dejavnost pri odraslih spusti pod raven zavedanja med spanjem in med hipnozo. V stanju theta, ki je izjemno dovzetno za programiranje, otroci zapisujejo ogromne količine podatkov, ki jih potrebujejo za preživetje v okolju, nimajo pa sposobnosti, da bi jih med nalaganjem zavestno ocenjevali.


Pri šestem ali sedmem letu starosti postane otrok manj dovzeten za hipnotično programiranje, saj začnejo njegovi razvijajoči možgani vse bolj delovati na višjefrekvenčnih valovanjih alfa (8 do 12 hercev). Dejavnost valov alfa je povezana s stanjem mirnega zavedanja.Podzavestni um deluje izključno iz navade; enake vedenjske odzive na življenjske signale bo ponavljal vedno znova in znova, pogosto na naše veliko razočaranje.


Kolikokrat ste eksplodirali zaradi neke malenkosti, kot je odprta tuba zobne kreme? Že od otroštva so vas učili, da skrbno privijete pokrovček. Ko najdete tubo brez pokrovčka, vas to sprovocira in samodejno pobesnite. Pravkar ste izkusili preprost dražljaj in odziv v vedenjskem programu, ki je shranjen v vašem podzavestnem umu.


Prostor za vaše naročilo:
Cena: 27,90 €
Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št:


Biologija prepričanj