Junak

Rhonda Byrne

 

cena: 29,95

 

External link opens in new tab or window

  

 

JUNAK

avtorica Rhonda Byrne

 

Predstavljajte si, da bi imeli zemljevid, ki bi vam pokazal, kako priti od tam, kjer ste zdaj, do najbolj sijajnega, bogatega, izpopolnjujočega in osupljivega življenja, o katerem ste kdaj sanjali. Predstavljajte si, da bi vam ta zemljevid ponazarjal vsak korak poti k takšnemu življenju, s čimer bi uresničili svoje sanje, da bi vam bil zemljevid v pomoč pri premagovanju ovir, spopadanju z izzivi in usodo, hkrati pa bi vam pokazal, da že imate vse mogočne zmožnosti in lastnosti, ki jih potrebujete za uspeh na tej poti.

V rokah držite takšen zemljevid. To je zemljevid za vaše življenje – to je zemljevid za doseganje veličine. Temu zemljevidu je sledilo dvanajst najuspešnejših ljudi na planetu. Skupna jim je na videz nemogoča pot, ki razkriva, da smo se vsi rodili z vsem, kar potrebujemo, da zaživimo svoje največje sanje, in tako izpolnimo svoje poslanstvo, najdemo večno srečo in dobesedno spremenimo svet.

To je razlog, zakaj ste na planetu Zemlja.

  • Največja ovira za uspeh  so ljudje, ki mislijo, da ga niso sposobni doseči. Če verjamete, da nekaj ni mogoče, imate prav. Vse vesoljstvo bo proti vam, pa ne zato, ker je slabo, temveč, ker tako vzajemno delujete z njim. Iščete le dokaze za to, kako malo ste vredni, in dokaze, zakaj nečesa ni mogoče doseči.
  • Strah pred neuspehom ljudem prepreči marsikaj.


Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št:
 

 knjiga JUNAK

cena 29,95 eur