Zdravo hujšanje po  porodu  – spet boste lahko oblekli vaša priljubljena oblačila!

 

 

Ste se med nosečnostjo preveč zredili? Se počutite neprivlačni v svoji koži?  So  vam obleke pretesne in ste jezni sami nase? Ste se odločiti, da je sedaj skrajni čas za hujšanje?

 

 

Priljubljene kavbojke so vam pretesne – ne morete jih niti zapeti. Obupani ste, ker ste v svoji koži ne počutite dobro. Razumem vas  – veseli ste, ker ste postali mama, vendar si želite nazaj svoje telo, ki ste ga imeli pred nosečnostjo. V omari imate še vsa oblačila, ki čakajo na čas, ko boste shujšali. 

 

Zakaj tako dobro vem, kako se počutite?

 

Sem mama 3 hčera. Vse tri nosečnosti so mi pustile kar nekaj posledic na mojih stegnih in  trebuhu. Pri zadnjih dveh nosečnostih sem se vsakič zredila  za  20 kilogramov.  Počutila sem se kot slon. Z dojenjem sem izgubila skoraj vse kilograme, vendar ni bilo več prejšnje oblike. Postala sem ponosna mamica, ki je izgubila svoje telo!

 

 

Ko sem zaključila z dojenjem, sem se odločila: "Sedaj pa imam res dovolj - shujšala bom!"

 

Začela sem uporabljati napitke za hujšanje.

V samo  treh dneh sem   odstranila 1,5 cm obsega v stegnih, po 21 dneh pa sem bila zelo zadovoljna, saj sem se znebila  8 cm obsega v vsakem stegnu - iz  55 na 47 cm! Stopil se je ves celulit! Spet sem lahko oblekla priljubljene kavbojke, ki so me čakale v omari že nekaj let!

 

Na kilogramih se mi ni tako zelo  poznalo, kot  na centimetrih. Najučinkovitejši način za hitro izgubo odvečne teže je v izobilju hranil:


Komplet za zdravo  hujšanje NeoLife  topi odvečno maščobo, ne pa mišične mase. Ko namreč hirate - sem spada tudi ločevalna dieta in vse diete na princip "manj žri", oz. jej samo eno vrsto hrane - upadete v lica, povesijo se prsi, obesi se zadnjica, ostane pa trebuh! To je znak nepravilnega hujšanja!

 

Mogoče dvomite…. vsi obljubljajo hitro hujšanje

 

Ko sem razmišljala o aktivaciji hujšanja, sem povsod videla oglase za hitro hujšanje. Spraševala sem se, ali so ponudbe resnične,  ali pa mi hočejo samo nekaj prodati. 

 

Mogoče ste tudi vi preizkusili že vse diete tega sveta in za to porabili ogromno denarja. Vse diete obljubljajo hiter rezultat, vendar se po končani dieti  kilogrami kaj hitro vrnejo nazaj. Tega si nisem želela. Želela sem shujšati in novo postavo tudi obdržati!


Zakaj diete za hujšanje na princip »maj žri« ne delujejo?


Celice delujejo podobno kot avtomobilski motor. Pomislite – ali lahko vaš avto danes deluje na vodo, jutri na olje, naslednji dan pa na nafto? Vaše celice so sicer bolj prilagodljive kot avtomobilski motor – danes delujejo na vodo, jutri na sadje, naslednji dan pa na čokolado – toda, vaše celice si zapomnijo.

 

Celice si zapomnijo vašo nespamet in zato ne morete shujšati!

 

Po končani nezdravi  dieti (stradanju) – ko vaše celice ne vedo več kdaj bodo dobile naslednji obrok – mogoče pa so včeraj za kosilo dobile zadnjo hrano, shranijo čisto vse – maščobne celice se napihnejo kot vzhajan kruh in zato sčasoma pride do tega, da se zredite že ob kozarcu vode in pogledu na hladilnik.

 

 

Zdravo hujšanje poteka v celicah,


le te pa morajo občutiti izobilje hranil, da začnejo kuriti  maščobno zalogo.  Da se hujšanje sproži potrebujete:


 • C-vitamin, ki  tvori kolagenska vlakna, ta pa vplivajo na to, da postajate vedno bolj čvrsti (preprečuje izgled upadlosti)
 • Magnezij – deluje v celici kot vžigalica – če ga imate dovolj »pokurite« staro maščobo
 • Železo – deluje kot »voziček« za prenos maščobnih molekul  po krvi do celic
 • B-vitamine, ki vplivajo na presnovo maščob
 • aminokisline – to so najmanjši delci beljakovin, ki jih telo potrebuje za gradnjo novih celic


S kompletom za hujšanje dobite vse to.

 

Napitek je okusen, hitro pripravljen, saj ga samo zmešate z mlekom ali vodo. Vsebuje vse vitamine in minerale, ki pomagajo najhitreje izgubiti odvečne kilograme. Naj izpostavim samo krom, ki vpliva na željo pa sladkem. Mnoge stranke mi poročajo, da jih je končno povsem minila želja po sladkem. Zakaj? Krom je mineral, ki ga dobimo v polnovrednih živilih (nepredelanih), kar pa je danes izredno težko, saj je vse na hitro vzgojeno in prečiščeno.

 

Napitek za zdravo hujšanje   vsebuje tudi sojine in sirotkine beljakovine, ki so hitro prebavljive beljakovine. Vplivajo na obnovo tkiv in na čvrstost telesa.

 


Kako se počutite med tovrstno dieto?

 

Pod prvo, so napitki za hujšanje res odličnega okusa (jagoda, vanilija ali čokolada), pod drugo pa vas napolnijo z energijo! Končno imate zvečer motivacijo še za kakšno prijetno opravilo, ki ga sedaj enostavno prestavite zaradi preutrujenosti!

 

Meni je uspelo, prepričana sem, da bo tudi vam! Že celih 9 let z lahkoto ohranjam svojo idealno težo!  Najbolj boste zadovoljni, ker se boste spet dobro počutili v svoji koži. Vaše zadovoljstvo se bo poznalo tako v partnerskem odnosu kot v družini!

 

 

To so moja tri dekleta. Vesela sem jih, srečna, da sem mama, in vesela sem, da imam telo, kot sem ga imela pred prvo nosečnostjo.


Lahko vam pomagam, da se vrnete nazaj v svoje telo - da se preoblikujete.


5 napak, ki jih ne delajte - jaz sem jih: 1. "Mami, jaz ne morem", in že sem odprla usta. Pospravila sem vse, kar otroci niso pojedli.
 2. Postala sem koš za odpadke: npr. pojedla sem vse skorjice.
 3. Jedla sem enostavne ogljikove hidrate - palačinke so iz bele moke - ker močno dvignejo sladkor v krvi, sem bila po dobri uri že lačna.
 4. Popoldan sem jedla sadje in sadne skutke - seveda skupaj z otroki.
 5. Čokolino - kar je dobro za otrokovo rast, povzroča pri mamicah ekspanzijo v drugo smer - v širino.
Vse tri nosečnosti, nepravilna prehrana in premalo gibanja so pustile posledice na mojem telesu.

Sama sebe nisem videla kot privlačno, nisem se počutila zadovoljno v svoji koži, nisem občutila sreče - čeprav sem imela vse - tri zdrave otroke, moža, ki me ima rad, stanovanje, psa...

Dokler nisem začela iskati sreče v sebi, je nisem mogla videti niti zunaj.


Kaj sem naredila?

Za začetek sem si začela ponavljati po 100 x na dan:

"Rada se imam in se cenim, rada se imam in se cenim... in zato:
 • znam izražati svoja čustva
 • telovadim zjutraj
 • dovolj pijem
 • si pripravljam zdrave obroke
 • nisem koš za odpadke."


Napitki za hujšanje, ki so predstavljeni spodaj, so bili samo pripomoček, aktivator, da je proces hitreje stekel. Res je, da se vse začne v glavi - najbolje je, da začnemo z ljubeznijo do sebe in potem se vse stvari uredijo.Dokler nisem občutila sreče in zadovoljstva v sebi, mi tega občutka ni mogel dati nihče.Kaj me je naučila prekomerna teža?


Predvsem to, da se moram imeti rada. Nihče ne bo rešil mojih težav, če jih ne bom sama.

To, da se kritiziram, me ne bo pripeljalo nikamor. Svoje nezadovoljstvo in razočaranje nad samo sabo se je odražalo na odnosu z mojim možem in seveda tudi na odnosu z otroci.

Naučila sem sebe postavljati na prvo mesto, zato zjutraj telovadim - External link opens in new tab or windowvrelec mladosti

Mama, ki je srečna, s svojo srečo obsije celo družino; prav tako pa mama, ki je nesrečna, s svojo nesrečo okuži celo družino (v tem zadnjem se bila kar dobra) .
Telesu je potrebno dati prava hranila, da bo delovalo


S kompletom za hujšanje poskrbite za vse: za sluznico, presnovo, celično  kurjenje, energijo, tvorbo hormonov...  Ko bo vaše telo čutilo izobilje, bo hujšalo, v nasprotnem primeru pa bo shranjevalo. S kompletom za hujšanje  mu daste izobilje in zato boste hujšali. Napitek vzamete zjutraj namesto zajtrka in zvečer namesto večerje. Če se boste držali navodil, se bo kaj hitro aktiviralo hujšanje.Moje načelo je: kar sama preizkusim in deluje, upam ponuditi še komu naprej.


Na mani deluje, zato sem prepričana, da bo na vas tudi. Normalo je, da ste skeptični – tudi sama sem bila, dokler nisem preizkusila zadeve na sebi. Meni se je stopil obseg enega stegna za 8 cm in to samo v treh tednih. Seveda se je stopilo tudi drugo stegno in sem lahko spet  oblekla hlače, ki sem jih nosila  pred prvo nosečnostjo.

 

 

Gospa Sabina mi je tole poslala pred nekaj meseci:

 

No pozdravljena,
sem rekla, da se ti bom oglasila čez 10 dni, čeprav je minil šele en teden
odkar sva bili skupaj.  Moram ti povedat, da se je začelo "topiti".

Zmanjšala sem obseg povsod za cca 2 do 3 cm.

Kilaža  se mi je zmanjšala za 4 kg. Sedaj mi teža malo stoji. Čudežne tabletke so se očitno poglobile v moje celice. Moram ti povedat, da se redno tehtam,
zapisujem kaj jem in merim centimetre. Sem pa stalno sita ( tega se moram
navadit). Malo je mučno, ker je preveč hrane. Navajam se, da resnično jem
5x na dan. Včeraj sem te ubogala in si naredila avokado + skuta. Je
fenomenalnega okusa.. lp Sabina

Več si lahko preberete na naslednji povezavi:

 

External link opens in new tab or windowhttp://www.srecno-zivljenje.com/zdravo-hujsanje.html

 

 

 Preberite še: External link opens in new tab or windowhttp://www.srecno-zivljenje.com/hujsanje-gr-control-zadovoljne-stranke.html Zakaj so beljakovine tako pomembne pri zdravem hujšanju?


 • Telo porabi več energije za prebavo beljakovin kot za prebavo ogljikovih hidratov in maščob.

 • Prehrana, bogata z beljakovinami, pomaga pri hujšanju, ker pri uživanju beljakovin hitreje dosežemo občutek sitosti.

 • Beljakovine imajo  pomembno vlogo pri izgradnji in obnovi telesa

 • Beljakovine pomagajo pri ohranjanju mišične mase

 • Beljakovine preprečijo nihanje sladkorja v krvi, kar prepreči naval neustavljive lakote in slabega razpoloženja

 • Beljakovin spodbudijo nastajanje toplote. Ker jih telo ne more skladiščiti, morajo presežki zgoreti v toploto.

 • Beljakovine so osnovni gradnik hormonov - tudi hormona vitkosti (rastni hormon)

 • Če vam med dieto primanjkuje beljakovin, se bo koža povesila, izgledali boste stari in bolni.

Napitki za hujšanje GR-control so narejeni iz soje in sirotke - iz  dveh odličnih   virov beljakovin. Aktivirajte hujšanje
Nasvet: 

Če želite shujšati, jejte na 3 ure. Mini obroki so ključnega pomena, da sladkor v krvi ostaja v ravnovesju:


 • Nudijo kalorije za energijo pri  presnovi.
 • Zapolnijo želodec  in zmanjšujejo lakoto.
 • Ne vsebujejo ogljikovih hidratov, ki dvigajo inzulin.
 • Nudijo osnovne prehranske snovi, ki so potrebne za dobro zdravje.
 • Omogočajo odlično presnovo, saj  telo ne sproži alarma zaradi pretirane lakote.


External link opens in new tab or windowzdarvo hujšanje

 

Nasveti - kako shujšatiPospešite hujšanje!


 1. Aktivirajte presnovo s Formulo IV. Tudi, če dojite, je Formula IV priporočljiva za vas!
 2. Pomagajte si do hormonskega ravnovesja z Omego 3
 3. Če ne dojite si privoščite napitke za zdarvo hujšanje NeoLife shake! Napitek za zdravo hujšanje ni priporočljivo uživati med nosečnostjo in dojenjem, ker pospeši razstrupljanje telesa. Verjetno si ne želite, da gredo vaši strupi na vašega dojenčka. Ko boste zaključili z dojenjem, pa si boste z napitki za zdravo hujšanje  kaj hitro povrnili  postavo pred  nosečnostjo.