Korenska čakra je povezana s fizičnim preživetjem. Ni se vam treba skrivati pred svetom, da se drugi ob vas ne bi počutili neprijetno. Čas je, da se začnete zavedati, da ste dovolj ustvarjalni, da lahko preživite; čas je, da si zaupate, da ste popolnoma opremljeni s talenti in z njimi lahko preživite sebe in svojo družino! Dovolite si, da se vaš talent v popolnosti izrazi skozi vas. Zaupajte, da bodo prave stranke prišle, zaupajte, da bo, ko ustvarjate skozi svojo strast, ta energija pritegnila prave kupce.

Zavedajte se, da z marljivostjo in modrostjo znate priti do finančnega blagostanja. Zavedajte se, da ste povezani z večnim virom navdiha in ustvarjalnosti. Dovolite, da ste bogato plačani za prispevek, ki ga dajete ljudem. Zavedajte se, da je denar energija in da je vsa energija od Boga. Prepoznajte vsa nezdrava prepričanja, ki vas omejujejo in povezujejo s tem, da niste dovolj in da nimate dovolj. Sprostite ves strah glede pomanjkanja: prečistite ves strah glede prihodnosti; prečistite ves strah glede preživetja; pozdravite vsa prepričanja o drugih ljudeh, da so nepošteni, zahrbtni in da samo čakajo, da vas bodo izkoristili!


Ko plačujete račune, recite: »S hvaležnostjo plačano. Denar, pošiljam te v svet. Nazaj k meni se vrni tisočkrat pomnožen. Sprejemam obilje.« Dovolite, da se vam v življenju zgodi obilje vsega dobrega!


Vsak dan namenite nekaj časa opazovanju čudovite kreacije obilja, ki vas obdaja – če pogledate drevo, lahko vidite, da ima nešteto listov; če pozimi pogledate snežinke, vidite, da jih je nešteto, če pomladi pogledate dežene kaplje, vidite, da jih je nešteto … Ko se odločite, da boste naravnani na vibracijo obilja, boste obilje opazili na vsakem koraku … in zavedajte se, da ta vaša vibracija vpliva na to, kaj se bo kazalo na ekranu vašega življenja! Dovolite si, da vibracija obilja in hvaležnosti za vse, kar JE, preplavi vso vašo bit …


Govorite si:


Pripravljena sem sprostiti in pozdraviti vse nivoje moje duše, da bom lahko naravnana na vibracijo obilja. Dovoljujem si biti predana in zvesta sebi. Dovoljujem si slediti srcu. Zaupam, da me srce vedno pripelje tja, kjer se lahko moja duša v popolnosti izrazi. V meni je moč kreacije. Zavedam se, da je vsa modrost, ki jo potrebujem, v meni. Dovoljujem si delovati tako, kot sem vodena. Dovoljujem, da sem kanal za nove in ustvarjalne ideje, ki bodo človeštvu koristile na številnih področjih. Hvaležna sem za izzive, ki me delajo močnejšo.


Dovoljujem si slediti svoji strasti. Dovoljujem si slediti svoji sreči. Dovoljujem si, da delujem skozi intuicijo srca. Dovoljujem si uživati v sreči. Sprejemam vse obilje tega Stvarstva, ki mi po božanskem načrtu pripada. Ustvarjam svojo svetlo prihodnost, polno sreče in zadovoljstva. Odpirajo se mi nove poti, možnosti in priložnosti. Pred menoj je novo obdobje. Zaupam. Delujem tako, kot me vodi moje srce. Dovoljujem, da sem bogato plačana za svoj prispevek svetu.


S svojo radostjo sejem semena večnega obilja. Povezana sem z večnim virom navdiha in ustvarjalnosti. Znanje zajemam iz svojih korenin. Modrost je v meni od vseh začetkov časa; modrost se pretaka po mojih žilah; večna modrost je shranjena v vsaki moji celici.


Iz globin duše kreiram svojo svetlo prihodnost. Zavedam se, da mi po božanskem načrtu pripada obilje vsega dobrega na vseh ravneh. Vsa moja moč, ki sem jo položila v roke drugih ljudi, se vrača nazaj k meni – v vseh smereh časa in prostora.


Vse, kar potrebujem, prihaja iz neskončne navzočnosti v meni. Povezana sem z obiljem vsega, kar si želim – obiljem zdravja, obiljem ljubezni, obiljem sreče in obiljem na finančnem področju. Dovoljujem, da se obilje zgodi ZDAJ!


Odlomek iz nove knjige Ko imajo čakre žur

#koimajočakrežur

Prednaročila: External link opens in new tab or windowhttps://www.srecno-zivljenje.com/ko-imajo-cakre-zur-minka...

(Sliko sem naslikala tudi jaz ... to je naslovna slika pri korenski čakri - 'Jaz sem življenjska energija, ki se izraža v svet')