Kristalni prehod v novo dobo

 


Več kot 3 ure pozitivnih afirmacij ob spremljavi kristalne lire


 

Moja zavest se širi in dviga na višjo raven.


Kličejo me kristali, ki mi pomagajo dvigovati mojo vibracijo. Zavedam se, da kristali vsebujejo esenco božjega. Ko se povežem z njihovo energijo, se dvigam na višji nivo. Kristal, ki m pritegne, mi je namenjen. Pomaga mi vzdrževati energijo ljubezni, pomaga mi zaščititi moje energijsko polje. Kristali mi osvetljujejo in čistijo pot naprej.Varno je ljubiti.

 

Odprta sem za prejemanje in dajanje ljubezni. Stvarstvo mi pošilja sorodne dušne, da lažje grem preko prehoda. Naj med nama teče čista ljubezen. S to ljubeznijo, ki jo občutimo, dvigujemo vibracijo Zemlje.Dovoljujem, da vsi strupi odidejo.

 

Vsi strupi na telesni, čustveni in duševni ravni naj se očistijo z močjo in pretočnostjo vode. Ne potrebujem jih več. Dovoljujem, da se moje telo polni z vibracijo ljubezni in nežnosti. Čas je, da sebe postavim na prvo mesto.Draga duša,

Tebi je namenjen USB ključek

Kristalni prehod v novo dobo, da si dvigneš vibracijo.


Človeštvo se dviga na višje vibracije. Zmoreš občutiti čisto ljubezen brez sodbe. Ti si povezovalni člen med stvarstvom in zemljo. Naj bo stanje ljubezni in miline tvoje naravno stanje.


V sebi ustvarjaj nove vibracije veselja in hvaležnosti. Vsa svetlobna bitja ti pomagajo narediti korak naprej.
Naj Ti bodo visoko vibracijska  sporočila z zvoki  kristalne lire v podporo pri tvoji poti osebnostne rasti, napredka in kreaciji tvojega čudovitega življenja. Na USB ključku najdeš Sporočila ljubezni Prehod v novo dobo v prvi in tretji osebi, Meditacijo dekodiranja podzavestnih programov in Solo zvoke kristalne lire. Poslušaš jih lahko v avtu, doma, na sprehodu, pred spanjem …. Kjerkoli in kadarkoli lahko nameniš čas sama sebi in dovoliš, da ljubezen napolni tvoje srce.

 

Mateja Bobek  in  Minka Gantar

ustvarili sva neverjetno kreacijo čiste energije, ki dviga vibracijoKdo je Mateja Bobek?

 

Mateja Bobek je unikatna umetnica, ki življenje raziskuje skozi številna izobraževanja in delavnice, ki jih izvaja v znanem zdravilišču Terme Olimia ter drugod s pozitivni rezultati udeleženih. Kombinacija solopetja, samostojni koncerti ob spremljavi citer ali klavirja ter izvajanje zvočnih kopeli z gongom, pojočimi posodami in kristalno liro, zvočno masažo po Petru Hessu, zvočni program Klik za otroke, jo oblikuje v unikatno umetnico z izjemno čisto, ljubečo energijo s katero poboža dušo in srce.

 
Karte Prehod v novo dobo verjetno že poznate. Kot veste, so nastale let 2017 kot plod skupnega sodelovanja med mano in Katarino Vidmar. Že takrat sem vedela, da bom posnela besedilo s kart v zvočni obliki. Ko sem leta 2019 preko naključij spoznala Matejo Bobek, sem takoj vedela, da je to, to. vedela sem, da bo ona s pomočjo kristalne lire podprla sporočila s kart. Nastal je več kot 3 ure dolg posnetek čiste energije.


Komu je namenjen USB ključek Kristalni prehod v novo dobo?


Posnetek je v ženski obliki. Nagovarja vse vas, drage dame, da si kar spotoma, medtem, ko ste v avtu ali ko ste za računalnikom, napolnite baterije. Kristalna lira sama po sebi pomaga dvigovati vibracijo, ko pa ponavljate pozitivne afirmacije, se dejansko vaša zavest začne dvigovati na višjo raven.


Želim vam, da si dovolite, da se vaša duše napolni z novo energijo, da se umirite, da se povežete z vodniki in angeli - čas je za Kristalni prehod v novo dobo!

Z ljubeznijo Minka

Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Naslov:
Kraj:
Poštna št:
Želite še kaj dodati?

Kaj boste dobili na ključku

Kristalni prehod v novo dobo?


USB ključek Kristalni prehod v novo dobo stane 19,00€

1 uro in 40 minut pozitivnih afirmacij on spremljavi kristalne lire
1 uro in 40 minut sporočil v tretji osebi - besede, ki jih mogoče niste nikdar slišali od ljudi, ki vas imajo radi: "Imam te rada. Zavedaj se, da si v popolnem varstvu. Zaupaj. Ti si ljubljeni otrok Stvarstva..."
 Meditacijo za dekodiranje podzavesti
15 minutno zvočno kopel kristalne lire
Želite račun na podjetje:
Naziv podjetja:
DŠ:

Način plačila:
po povzetju
predračun

Cena 19,00 eur


kristalni prehod v novo dobo

 Prav s tem namenom, sem prišla na idejo, da bi besedila s kart Prehod v novo dobo, posnela.
 
Negativno mišljenje je tako kot megla. Ko se začne spuščati, prekrije vsa področja našega življenja. In takrat je pametno vzeti v roke nekaj, kar prežene temne misli, kar obrne tok misli v nasprotno smer, kar vpliva na to, da se "megla dvigne", da lahko spet posije sonce v naše misli.
 
Lansko leto, nekje ob tem času, sem imela predavanje v Termah Olimlia. Tam sem spoznala gospo Matejo Bobek, ki z neverjetnim čutom za glasbo izvaja zvočne kopeli z gongom, tibetanskimi posodami in s kristalno liro. Takoj sem vedela, da je ona tista, s katero bova posneli sporočila zdravljenja Prehod v novo dobo. In eno leto kasneje, je projekt pred nami!
 

Kristalni prehod v novo dobo -  več kot 3 ure pozitivnih afirmacij ob spremljavi kristalne lirePosneli sva besedilo s kart Prehod v novo dobo v prvi osebi - kot pozitivne afirmacije:
 External link opens in new tab or window

External link opens in new tab or window
"Moja zavest se širi in dviga na višjo raven. Kličejo me kristali, ki mi pomagajo dvigovati vibracijo. Zavedam se, da kristali vsebujejo esenco božjega. Ko se povežem z njihovo energijo, se dvigam na višji nivo. Kristal, ki m pritegne, mi je namenjen. Pomaga mi vzdrževati energijo ljubezni, pomaga mi zaščititi moje energijsko polje. Kristali mi osvetljujejo in čistijo pot naprej."
 
"Vsi strupi na telesni, čustveni in duševni ravni naj se očistijo z močjo nove vibracije. Ne potrebujem jih več. Dovoljujem, da se moje telo napolni z vibracijo ljubezni in nežnosti. Čas je, da sebe postavim na prvo mesto."
 
"Odprta sem za prejemanje in dajanje ljubezni. Stvarstvo mi pošilja sorodne dušne, da lažje grem preko prehoda. Naj med nama teče čista ljubezen. S to ljubeznijo, ki jo občutimo, dvigujemo vibracijo Zemlje."
 
in v tretji osebi: "Zaupaj. Vse bo v redu. Zavedaj se, da si ljubljen-a..."
 
Govori si: »Dovoljujem, da zdravilni mir vstopi v moje celice in v mojo dušo. Zavedam se, da se je moje telo zmožno pozdraviti samo.«External link opens in new tab or windowExternal link opens in new tab or window
Sprejemaj zdravljenje. Tvoje telo se je zmožno pozdraviti sámo. Bolezen ali slabi odnosi so samo opozorilo, da si izven ravnovesja. Vprašaj se: »Kaj naj spremenim; kateri odnos mi povzroča kronični stres?« Bolezen in nesoglasja so blagoslov - so klic k spremembi. Govori si: »Zaupam procesu. Skozi moj um in skozi vse moje celice teče zdravilna božja svetloba. Pripravljena sem ozdraveti.«
 
Nastalo je nekaj čudovitega! Več kot 3 ure čiste pozitivne energije! Ker je na ključku, ga lahko poslušate med vožnjo ali kadarkoli, ko čutite, da potrebujete nekaj za dvig vibracije. Vsebino si lahko prenesete na računalnik ali pa na pameten telefon in jo imate vedno pri roki.
 
Naj vam povem, da sem preizkusila kako deluje - deluje na pomirjanje in na dvig koncentracije. V začetku poletja sem imela predavanje v Termah Ptuj. Pozno zvečer sem se vračala domov. Padal je dež. Vidljivost je bila slaba in po dveh urah predavanja, sem bila utrujena... v takih situacijah bi mi prav prišel osebni šofer....
 
Med potjo sem poslušala posnetek. Kaj takega se mi še ni zgodilo! Brez težav sem pripeljala na cilj, koncentracijo sem imela na višku, ... skratka ... kot bi bila povsem nova!
 
Na ključku kristalni prehod v novo dobo pa je tudi Meditacija za dekodiranje in solo posnetek Mateje Bobek s kristalno liro. Poglejte si posnetek naExternal link opens in new tab or window YouTubu - posnela sem, kako s pomočjo kristalnih zvokov ter kombinacije treh močnih orodij za čiščenje podzavestnih vzorcev, pospešite vse dobro v vašem življenju.

Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Naslov:
Kraj:
Poštna št:
Želite še kaj dodati?

Kaj boste dobili na ključku

Kristalni prehod v novo dobo?


USB ključek Kristalni prehod v novo dobo stane 19,00€

1 uro in 40 minut pozitivnih afirmacij on spremljavi kristalne lire
1 uro in 40 minut sporočil v tretji osebi - besede, ki jih mogoče niste nikdar slišali od ljudi, ki vas imajo radi: "Imam te rada. Zavedaj se, da si v popolnem varstvu. Zaupaj. Ti si ljubljeni otrok Stvarstva..."
 Meditacijo za dekodiranje podzavesti
15 minutno zvočno kopel kristalne lire
Želite račun na podjetje:
Naziv podjetja:
DŠ:

Način plačila:
po povzetju
predračun

Cena 19,00 eur