Manuela Pendl - Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček?

Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček?

Manuela Pendl


Cena 13,40 €


Otroci so palčka Skakalčka v okviru projekta “Jejmo zdravo za počutje pravo” že spoznali skozi zabavno pa vendar poučno predstavo “Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček?”. Spoznavali so osnovna prehranska živila ter zdrav in kakovosten način prehranjevanja, hkrati pa tudi izvedeli, zakaj in kaj je treba jesti, če želimo ostali zdravi.

Ker so bili odzivi otrok, njihovih staršev pa tudi strokovnih delavk v vrtcih tako zelo pozitivni, je morala pripoved o palčku Skakalčku, ki je spoznal, zakaj je treba jesti zdravo, dobiti svoj epilog. Zdaj bo palček Skakalček z otroki lahko ostal  za zmeraj – v knjigi-slikanici s 24 bogato ilustriranimi  stranmi.
Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št:


Zakaj je palčka Skakalčka boilel trebušček?

 


Slikanica za osebno rast - za otroke. Kako se naučiti kako se imeti rad?


Preko igre v mladosti!


External link opens in new tab or windowOsebna rasz za otroke - kako se imeti rad?Osebna rast za mlade


Zakon privlačnosti deluje na ta način:


  • Napišimo na list vse stvari za katere smo hvaležni v življenju. S tem spremenimo miselni tok in dobimo neko osnovo za razvoj pozitivnih čustev. Nato se lahko vsako jutro, ko vstanemo, zahvalimo za vse stvari, ki jih imamo v življenju, pa tudi če je to v tem trenutku zelo malo.
  • Slednji korak je vizualizacija - ko vizualiziramo, materializiramo. Naši možgani ne ločijo med stvarmi, ki se dejansko dogajajo in med stvarmi, ki si jih domišljamo. Če smo nekje z mislimi, bomo prišli tja tudi s svojim telesom. Ob tem ko vizualiziramo, je nujno tudi, da občutimo vse pozitivne občutke, ki jih prinaša stvar, ki jo vizualiziramo. Odločiti se moramo, kaj želimo, verjeti, da si to zaslužimo, nato pa zgolj zapreti oči in si vsak dan nekaj minut vizualizirati sebe s tem, kar si želimo in kako dobro se ob tem počutimo. Rezultati naj bi bili izjemni.


 

 


Skrivnost za mlade

SKRIVNOST ZA MLADE

176 strani

trda vezava

cena: 22,95 eur


Skrivnot za mlade

Paul Harrington


Če Zakon privlačnosti še nekoliko bolj razčlenimo, gre za ustvarjalni proces, ki je sestavljen iz treh delov:

 

  1. Prvi korak, da začnemo uporabljati Zakon privlačnosti v polni meri je, da imamo izoblikovano kristalno jasno vizijo, kaj si želimo v življenju. Na podlagi vizije, moramo “Vesolje” prositi, da se to realizira. Pri tem ni potrebno uporabiti besed, oziroma jih Vesolje dejansko sploh ne razume, pomembno je, da se v skladu z našo vizijo miselno naravnamo. Pri tem zelo koristi, če si vizijo ali željo tudi zapišemo. Ta korak moramo narediti sami.
  2. Drugi korak je odgovor “Vesolja” na to, kar si želimo. Ta korak za nas naredi vesolje. Takoj ko si nekaj resnično zaželimo in na to frekvenco naravnamo tudi naše misli, vesolje začne delati v tej smeri, da se bo to realiziralo. Pri tem nas ne smejo oblivati dvomi, ker ne vidimo jasne poti, kako se bo to realiziralo. Večina uspešnih ljudi, ni nikoli vedela, kako bodo realizirali svoje cilje, temveč le to, da jih zagotovo bodo. Lahko začnete iz nič in popolnoma brez vsega - iz nič in iz brezizhodne situacije, se bo naredila pot. Kako bo prišlo iz naše vere in obveze do kaj. Vesolje vedno pozna najkrajšo, najboljšo in najbolj smiselno pot do naših sanj.
  3. Tretji korak je faza prejemanja. Pri tem koraku je nujno, da smo fokusirani na našo željo - to se mora kazati v strasti, radosti, navdušenju, hvaležnosti… in ob tem se moramo počutiti odlično. Smiselno je, da uporabimo vse možne načine, da ustvarimo pozitivno čustveno stanje ob misli na svojo vizijo, željo oziroma cilj. Če pa občutimo negativna čustva, sporočamo “Vesolju”, da to ni nekaj, kar si želimo.


V fazi prejemanja slej kot prej pride do situacije, ko smo zreli za realizacijo naše želje. Vesolje ima pri tem rado hitrost, zato je v takem trenutku vsakršen pojav dvomov ali odlašanje povsem nesmiselno. Ko se pokaže priložnost in to zaznamo, je potrebno takojšnje ukrepanje. To je naše končno delo. In to je tudi vse, kar moramo narediti. Ponavadi dobimo v sklopu procesa navdušujočo idejo, ki ji moramo zgolj zaupati in jo realizirati.

 

Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št:
Rada se imam - cena 14,88 €
Rad živim - cena 14,88 €
Skrivnost za mlade - cena 22,95 €