Energija se širi – vsak izmed nas vpliva na celo vesolje


Duša je prišla v to življenje predelat lekcije. Ne bojmo se čustev. Negativna čustva so dobra, ker nam kažejo, kaj ni dobro za nas. S tem, ko počistimo boleče spomine, aktiviramo sveti prostor v svojem srcu. Naše srce zažari. To se izrazi preko oči, ki postanejo bolj svetle, bolj žareče. Pomislite na dojenčka, ki z razprtimi očmi opazuje vse, kar pride v njegov svet. Živi s tokom – ko je srečen, se smeji, ko kaj potrebuje, na glas pove … In sedaj pomislite na človeka, ki je utrujen od teže življenja – ali ne ugasne ves žar v njegovih očeh?


Bolj, kot je naš celični spomin prečiščen vsega, kar nas vleče k tlom, bolj je močno naše magnetno polje, ki se širi v neskončnost. Vsakič, ko počistimo nek vzorec, se okrepi žarčenje srca, okrepi se žar v naših očeh. Čas je, da najdemo sebe; čas je, da pustimo pretekle vzorce, blokade in kode za seboj in se osvobodimo. V svojih rokah imamo ključe svobode!

 


Zavedaj se, da je tvoje srce mlado in večno. Dovoli, da se mladostna energija pretaka po tvojih žilah. Sprejmi svoje telo in začni uživati v njem. Dovoli, da radost napolni vsako celico tvojega telesa. Začni sprejemati energijo življenja, ki jo lahko opaziš povsod okrog sebe. Pojdi ven, v naravo in zavriskaj, začni se smejati, začni kričati, začni govoriti, začni plesati – bodi ti! Ker taka kot si, si čisto v redu. Taka kot si, si lepa. Dovoli si izraziti svojo radost.

 

Strast do življenja je odločitev. Škoda je zapravljati življenje za ljudi in okoliščine, ki nas bremenijo, ki jih ne moremo spremeniti ... včasih je pametno dati svojo pozornost drugam ... ker odnosi so kot teniška igra ... če nam nekdo ves čas »zabija« žogico, lahko izstopimo iz igre.


Človeška duša je lahko prav tako svobodna in radostna, kot duša siničke. Sinički ni potrebno hoditi v nedeljo k maši, sinička ne potrebuje ceremonij in ne potrebuje dragega nagrobnega kamna.


Temne sile vedo, kam je treba pritisniti – na naše srce. Ker ko smo v skrbeh, naše srce ne more peti radostne pesmi; ko smo prestrašeni, se skrčimo v klopčič in čakamo … Temne sile vedo, da je treba širiti strah, temne sile vedo, da je treba širiti novice, ki povečujejo zaskrbljenost. Čustva  strahu direktno vplivajo na moč našega srca, vplivajo na center za imunski sistem – na timus, vplivajo na pljuča …

 

Govorite si:

Dovoljujem si slediti svojemu srcu. Zaupam, da me moje srce vedno pripelje tja, kjer se lahko kot duša v popolnosti izrazim. Povezana sem z Izvorom; povezana sem z Zavestjo; povezana sem z Modrostjo; povezana sem z Rodovitnostjo. V meni sta ubranost in mir. Dovoljujem si občutiti ljubezen.


Sprejemam vse svoje odločitve in vsa svoja dejanja. Oproščam si vse napake, ki sem jih storila. Zavedam se, da je bilo to obdobje učenja. Zavedam se, da je bilo to »pokanje okovov« moje duše. Hvaležna sem za to obdobje. Dovoljujem si, da se svobodno izražam skozi glas, gibanje, risanje, pisanje, kuhanje, petje, plesanje, ljubljenje …
Svobodna sem! Naj se bogastvo moje duše izrazi na platnu mojega življenja.

Zavedam se, da sem v jedru svoje biti povezana z Bogom. Dovoljujem si slediti sporočilom, namigom, naključjem in dogodkom, ki me vodijo naprej. Zavedam se, da sem popolnoma varna in vedno v popolni zaščiti mojih angelov.


Zavedam se, da sem povezana z večnim virom kreacije. Dovoljujem, da ustvarjalna energija teče po mojih žilah. Pripravljena sem ozdraveti. Dovoljujem, da se skozi mene izrazi moja duša.


besedilo je iz knjige Ko imajo duše žur