Prednaročila za novo knjigo, ki bo izšla še letosPišem novo knjigo o moških hormonih, odnosih, spolnosti in še o čem ...


Knjiga (naslova še ne nimam ... mogoče imate kakšen predlog ...) bo izšla še letos.


Tu oddajte svoje prednaročilo.

Cena v prednaročilu samo 30,00


Knjigo začenjam z zgodbo Kralja Matjaža. Legenda pravi, da ko se mu bo brada devetkrat ovila okoli kamnite mize, se bo slovenki kralj prebudil. Z njim spi njegova kraljica Alenčica in cela vojska. Skupaj s kraljem Matjažem, je slovenski duh zaspal v celem narodu. Prepričanja, da smo majhni, nemočni in nebogljeni, se so se pogreznila na dno duše slovenskega človeka.

Čutim, da se duh slovenskih žensk - kraljic Alenčic, že prebuja, duh slovenskega Kralja pa je tik pred tem, da se prebudi. Seveda se zavest drami v vsakem posamezniku drugače ... nekaj slovenskih moških je že močno prebujenih.

V novi knjigi opisujem kaj mora Kralj Matjaž vedeti o hormonih, da se postavi spet v svojo moč. Po tisočletnem spancu je pač malo 'zariban'; pišem pa tudi o tem kaj mora Alenčica vedeti o tem, da mu pomaga pri prebujanju. Če bo sitnarila, ga bo izza mize prestavila na kavč, kjer bo nemočen obležal ... Mrtveca na kavču pa si verjetno ne želi nobena Alenčica, kajne?

Prebujen moški je samozavesten, vitalen, ljubeč, hkrati pa odločen in pravičen. Pišem pa tudi o ranjenih in prestrašenih moških (Kralj Matjaž se je moral skriti), ki se skrivajo za maskami. Na vsak način želijo skriti svoje rane. Knjiga govori o tem kako naj moški prepozna svoje rane in kako naj jih pozdravi. Obstajajo pa še strupeni moški, ki plenijo, uničujejo in teptajo ... to so v naši zgodbi Turki, ki so pregnali Matjaža v nedrje gore Pece.

Sedaj sem pri ženskah. Pišem o strupenih ženskah, ki so tako ranjene, tako zastrupljene, da svoj strup zamešajo v vsak obrok. Pišem o tem kako pozdraviti rane, če ste odraščali ob strupenih starših.

Nadaljevala bom z ranjenimi ženskami in zaključila s prebujeno žensko.

Moji otroci mi pravijo, da sem 'hopeless romantic', kar pomeni, da sem obupan romantik, ki verjame v boljši svet ... Sedaj, ko to pišem, se sama sebi smejim in si mislim: "Kam bi pa prišli, če ne bi imeli upanja ..." Prav je, da imamo sanje, prav je, da imamo vero, prav je, da verjamemo, ker (to je dokazala tudi kvantna fizika), prav naša pričakovanja ustvarjajo našo resničnost.

No tako ... malo sem vam povedala kaj delam ... knjiga bo izšla še letos - prednaročila po znižani ceni so že možna. Poslala vam bom položnico, potem boste plačali. Hvala, ker podpirate moje delo :-)
Nova knjiga, ki jo pišem, bo že External link opens in new tab or windowpeto delo, oz., če štejem še karte External link opens in new tab or windowPrehod v novo dobo, že šesto delo. Življenje mi nudi lekcije, tako kot vam ... Verjamem, da je vsaka lekcija tu z namenom. S tem, ko si nabiram življenjsko modrost, pomagam tudi drugim ljudem, da lažje gredo čez 'brzice življenja'.


Hvaležna sem vam, ker podpirate moje poslanstvo.

Minka Marija


Odlomek iz knjige: Zate dragi moški

Če bi vedel, kako čudovito je ljubiti in biti ljubljen, bi bila tvoja prva prioriteta pozdraviti svoje srce. Ženska ljubezen je kot voda – dovolj močna, da te odnese, dovolj mehka, da te očisti in dovolj globoka, da te popelje v svetove, za katere misliš, da ne obstajajo.

Če te je strah vode, je ženska ljubezen strašljiva. Ko se vzbudijo čustva, moraš zbežati na varno; ko se vzbudijo čustva, se moraš umakniti in zajeziti to reko ljubezni – narediti moraš nove in nove pregrade, da te tok ne odnese.

Ženska ljubezen je lahko tako mehka, da se morda prestrašiš, da izgubiš svojo trdnost in ženska ljubezen je lahko tako globoka, da se morda ustrašiš, da te utopi.
Se ti ne zdi, da si dovolj trpel? Se ti zdi, da je mogoče čas, da pozdraviš svoje rane, da boš zmožen ljubiti in biti ljubljen?
 ​