Kmalu vam na vaš meil pošljem nove informacije za vaš preporod :-)


 

Dovoljujem si občutiti več radosti. Dovoljujem si, da se moja ustvarjalna energija izrazi. Zaupam, da bo zame vedno poskrbljeno.


Dovoljujem, da me vodi moja duša. Dovoljujem, da se izražam skozi svoj talent in skozi svoje ustvarjanje. Zaupam procesu življenja.


Sprejemam polno odgovornost za svojo preteklost in sprejemam polno odgovornost za svojo prihodnost. Pripravljena sem spustiti vse, kar me omejuje. Dovoljujem, da se v mojem življenju začnejo dogajati čudeži. Sprejemam pomoč angelov.


Uživam v tem, da sem svobodna, samozavestna in ustvarjalna. Pri svojem delu sem osredotočena in zbrana. Dovoljujem, da skozi mene teče tok nove energije.


Kar mi ne služi več, izpuščam. Sprejemam lekcijo, ki se je uči moja duša. Dogodke sem pripravljena videti v novi luči. Pripravljena sem opustiti potrebo po tem, da se počutim žrtev. Vsem težavam v mojem življenju dovoljujem, da se sprostijo v vesolje, se prečistijo in se vrnejo k meni kot nove priložnosti, ideje in navdihi. Pripravljena sem ozdraveti. Dovoljujem, da se zdravljenje zgodi ZDAJ!


Pripravljena sem opustiti dnevne navade in razvade, ki me zadržujejo na mrtvi točki. Pripravljena sem se podati na novo pot. Pripravljena sem biti JAZ! Pripravljena sem zasijati v vsej svoji veličini.


Sanje in želje sem pripravljena uresničiti z vsem zanosom in gorečnostjo. Dovoljujem si videti vso radost življenja; dovoljujem si občutiti strast mojega notranjega ognja, ki me vodi naprej. Dovolj je bilo zavlačevanja! Sedaj je čas zame! Dovoljujem si občutiti svojo moč. Dovoljujem si občutiti pogum.


Pripravljena sem odpustiti vsem in vsakomur za vse bolečine, ki sem jih izkusila. Verjamem, da se v vsakem človeku skriva kanček dobrote. Pripravljena sem odpustiti sebi, ker sem si dovolila, da sem padla tako globoko.

Dovoljujem si občutiti mir. V svoj svet sprejemam mir. Zaupam v božje vodstvo. Sprejemam čudeže. Popolnoma zaupam svoji intuiciji. Verjamem, da me vodi nevidna sila, ki mi pomaga na poti življenja. Pripravljena sem slediti resnici.

  Pomagam ženskam,


ki zaradi nizke samopodobe želijo ugajati in


ne znajo reči NE, ko bi bilo to nujno potrebno,


da počistijo zavestne in podzavestne vzroke in


(končno) zaživijo srečno, zdravo in uspešno življenje. 


 Brezplačno!


Vpišite se spodaj.*


Naučila vas bom, katere ključne korake sem naredila, da sem počistila slabo mnenje o sebi, da sem se osvobodila strahu pred pomanjkanjem in strahu pred izgubo (ljubezni, finančne varnosti), da sem nehala ugajati vsem, samo sebi ne in da sem zaživela  življenje, ki me izpolnjuje in podpira pri vseh mojih odločitvah.
Veselim se druženja s teboj!
Minka

*Oblikujem zasebno skupnost žensk, ki si želijo premika naprej. Vaši podatki so varni ne bodo nikjer javno objavljeni, vsekakor pa sledim zakonu o varstvu osebnih podatkov.