Učinek medenih tednov


cena:  21,70


    

Učinek medenih tednov

Znanost o ustvarjanju nebes na zemlji

Bruce H. Lipton

 

Si želite obnoviti energijo v zakonu?

 

Naredite spremembo! Ko boste razumeli kako potekajo energijski tokovi, boste začeli ustvarjati dobre vibracije.

 

V knjigi Učinek medenih tednov boste našli podroben opis energij, dobili boste odgovore zakaj se vam enake situacije ponavljajo in od kod izvirajo težave v odnosih.  Enostavna navodila, ki jih najdete v knjigi, vas bodo navdušila. Še bolj pa boste navdušeni nad dobrim počutjem in energijo, ki ju boste privabili v vsak odnos, ki mogoče danes še "škripa".


Preberite knjigo Učinek medenih tednov - ne bo vam žal!


Dobili boste odgovore na vprašanja kot so:

  • Zakaj danes nisem več tako povezan z ljubljeno osebo kot nekoč?
  • Zakaj se odnosi ohladijo?
  • Kako v svoje ljubezensko življenje vnesti več harmonije?
  • Kako se s svojim soprogom ali soprogo spet razumeti tako kot pred leti?...

 

Knjiga je na voljo - dobite  jo v nekaj  dneh!


z knjige Učinek medenih tednov vam posredujem citat, da boste lažje razumeli, kako  poteka »programiranje« podzavesti v rosnem obdobju:

 

V maternici in v prvem letu  življenja človeški možgani delujejo predvsem z najpočasnejšo frekvenco 0,5 do 4 cikle na sekundo (herce); torej na valovih delta: To ne preseneča, saj dojenčki veliko časa prespijo; pri odraslih valovi delta prevladujejo v najglobljem spanju, kadar sanjamo in nas je najtežje prebuditi.

 

Od drugega do šestega leta prevladujejo valovi theta (4 do 8 HZ), vibracijska frekvenca, povezana z domišljijskim stanjem. Gre za razvojno obdobje čudovite in podivjane domišljije. Kadar vidite otroka z metlo, ki pojasnjuje, da je konj, mu nikar ne govorite, da je le metla. V otrokovem umu je konj, kajti v tem čudovitem življenjskem obdobju prevladujejo valovi theta. Gre za stanje, v katerem se domišljija in resničnost prepletata. V otrokovem umu metla postane konj.

 

Prvih šest let življenja otroci na izražajo lastnosti zavedanja, značilnih za valove alfa, beta in gama. Otroški možgani delujejo zlasti pod ustvarjalno zavestjo, prav kot  se možganska dejavnost pri odraslih spusti pod raven zavedanja med spanjem in med hipnozo. V stanju theta, ki je izjemno dovzetno za programiranje, otroci zapisujejo ogromne količine podatkov, ki jih potrebujejo za preživetje v okolju, nimajo pa sposobnosti, da bi jih med nalaganjem zavestno ocenjevali.

 

Pri šestem ali sedmem letu starosti postane  otrok manj dovzeten za hipnotično programiranje, saj začnejo njegovi  razvijajoči  možgani  vse bolj delovati  na višje frekvenčnih valovanjih  alfa (8 do 12 hercev). Dejavnost valov alfa je povezana s stanjem mirnega zavedanja.
 


     


Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št:


Učinek medenih tednov