KO SE POROČITA MISEL IN ČUSTVO
Všeč mi je pozdrav, ki ga uporabljajo na Vzhodu: »Atma namaste«, kar pomeni: »Pozdravljam dušo v tebi.« Vsi smo bitja svetlobe – vsi smo bitja luči, samo nekateri imajo svojo 'svetilko' povsem zapacano in je videti, kot da v sebi nimajo svetlobe. Svoje pozornosti zato ne usmerjajmo v temno plat ljudi, pač pa povečajmo moč svoje svetlobe in s to svetlobo osvetlimo ljudi okoli sebe.


Kvantna fizika je dokazala obstoj nevidnega polja, kjer zakoni fizike odpovejo; dokazala je, da misel opazovalca določa končni rezultat. Mogoče se človek prestraši, ko se začne zavedati, da vsaka misel ustvarja.


Misel je kot nenehna molitev, ki jo oddajamo v eterično polje. In ko nekaj pričakujemo, pa naj bo to dobro ali slabo, dodajamo moč misli. Moč pričakovanja in namere sta sprožilca, ki misel izstrelita proti želenemu – tako kot puščica, ki poleti proti tarči.

Ko se 'poročita misel in čustvo', ustvarita to, s čimer smo obkroženi. Vsi vemo, da tako ustvarjanje nastane ob spočetju.


Zavestno ustvarjenje lahko vpletemo v čisto vse sfere svojega obstoja – od dnevnih dogodkov in poslovnih srečanj do denarnih prilivov in zdravstvenega stanja. Čudovito moč soustvarjanja je opisal Vladimir Megre v knjigi Anastasija. Ko si moški in ženska pred spolnim odnosom zamislita čudovitega dojenčka in če si ga predstavljata v čim bolj dovršeni podobi, s čim več podrobnostmi – barva oči, značaj – ga dejansko z močjo svoje namere ustvarita. Ko se 'poročita misel in čustvo', lahko ustvarita celo novo življenje.


Besedilo iz knjige Ko imajo čakre žur