Ko imajo duše žur

Odstiranja tančic - in videli boste OM-kraj


                                                               

Knjiga Ko imajo duše žur stane  29,90 €

External link opens in new tab or windowKo imajo duše žur


Kaj boste dobili v knjigi Ko Imajo Duše Žur:


1. Opuščanje teže preteklosti

Tako, kot je zgoraj, je tudi spodaj – vse je med seboj povezano


2. Karma

Tudi ko je najbolj težko, še vedno blagoslavljaj


3. Harmonija duše, uma, telesa in našega doma

Harmonija je čudovito ravnovesje, ko duša poje od sreče


4. Potovanje duše

Ko boš prišla nazaj


5. Dokončno očiščenje

Ženska, ki sledi množici navadno ne bo prišla dlje kot množica. Ženska, ki hodi sama, bo najverjetneje našla sebe na krajih, kjer nihče še ni bil. Albert Einstein


6. Podpora angelov, nadangelov in vnebovzetih mojstrov

Ostal sem sam, ko je nekdo

za kratek čas odprl nebo.


7. Poklon Sveti Ženski, poklon Boginji v vsaki od nas

Tisočletja se brišejo z mojega telesa


 Uvod


 

Spoštujem Stvarstvo,

spoštujem svetlobo in spoštujem njeno nižino.

Življenje, v katerem sem jaz

in vsi ljudje, ki so z menoj povezani,

globoko cenim in se jim priklanjam.

Odpuščam jim za vse rane, ki so mi jih prizadeli in

Prosim, da tudi oni opustijo meni za vse bolečine, ki sem jim jih povzročila.

Svojo zavest širim, dvigam in jo predajam

višji kolektivni zavesti Svetlobe.

Tako je in tako naj bo za vse večne čase.

 

Čas je, da se začnemo zavedati, da naš notranji svet ustvarja naš zunanji svet; prišel je čas, da negujemo svoj notranji svet, ker ta bo ustvaril vse, kar potrebujemo. Čas je, da si povrnemo vso svojo moč!


Smo veliko več kot samo telo. Smo duhovna bitja s telesno izkušnjo. Plavamo v svetu energij, ki se odziva na pesem naše duše. Bolj, kot je pesem naše duše radostna, bolj so radostne naše celice, bolj veselo se nam vrtinči energija v čakrah in smo vedno bolj mladostni ter polni življenjske energije.


Če bi lahko videli energije, bi verjetno ob opazovanju prepletanja naših misli in čustev s tokom življenja obstali odprtih ust … če bi lahko videli energije, bi videli, da imamo vpliv na svoje telo, videli bi, da s svojimi čustvi, ki so v osnovi obarvane misli, vplivamo na sebe, soljudi in svet okoli sebe.


Naše telo je sestavljeno iz milijard celic. Vsaka celica zase je svoj svet, ki se odziva na naša čustva. Če občutimo zadovoljstvo, so naše celice zadovoljne, če občutimo žalost, so naše celice žalostne. Žalost in vsa čustva, povezana s stresom, blokirajo obnovo celic in zmedejo njihovo delovanje.


Avtor knjige Gregg Braden v knjigi Med znanostjo in duhovnostjo pravi:


"Ko nekdo, ki ga poznamo, obtiči v nerešenem čustvenem prostoru – na primer med dolgotrajno razvezo, ali če se ne more odločiti, ali naj nadaljuje z delom ali razmerjem ali pa naj ga konča – lahko vidimo davek, ki ga terja stres. Vidimo ga v starajočem se telesu in v postaranem obrazu. Te osebe so videti starejše, kot so v resnici, in imajo običajno zdravstvene težave, ki se v njihovem življenju ne bi smele pojaviti še leta, celo desetletja. Ko so ljudje kronično izpostavljeni stresu, njihov imunski sistem pogosto ni pripravljen na prehlad ali gripo, ki se vsako leto pojavita.

Nerazrešeni, kronični stres nam krade tisto, kar najbolj cenimo – življenje samo. V nerazrešenih odnosih tonemo – pogrezamo se v živo blato. Da bi se izmotali iz primeža negative, je treba narediti kar nekaj sprememb."


Dušo napaja radost življenja – zato je cilj našega zemeljskega potovanja predvsem osrečiti sebe. Ko se po zimskem spanju začne narava prebujati, jo prežemajo igrivost, romantika in čarobnost. Prav tako pa je zdaj čas, da ljudje obudimo novo energijo in romantiko v sebi. Romantika in igrivost sta zakona stvarstva, to je zlivanje z božanskim.


Vsi mi smo ustvarjeni po veliki božanski podobi – globoko v sebi smo vse! Globoko v sebi smo popolno zdravje, globoko v sebi smo popolno obilje vsega dobrega na vseh ravneh, globoko v sebi smo popolnoma zaščiteni, globoko v sebi smo čista radost ... To vse smo ... vendar smo pozabili ... čas je, da se spomnimo, kdo v resnici smo!


Knjiga, ki je pred vami, vas bo spodbudila, da se spomnite – spomnite, kdo ste.

Mi vsi smo VELIKI, NESMRTNI in VEČNI! Dovolimo, da nas vodi modrost duše! Dovolimo, da tok življenja teče skozi nas in nas odvede tja, kjer bomo lahko naredili največji premik naprej. Da pa lahko naredimo premik naprej, da lahko postanemo celoviti in popolni, je treba ozavestiti tudi temno plat osebnosti. Dovoliti si moramo, da se zazremo tudi v svoje rane.

Ne bojte se resnice. Resnica osvobaja! Šele ko si dovolimo odvreči vso bolečino, se začne preporod – preporod od znotraj. Mi vsi smo veliko več kakor samo človek z enim življenjem.


Veselim se druženja z vami,

 

Minka

 

 Zaključek

 

Draga, dovolj si trpela. Trpela si zato, ker je duša želela izkusiti bolezen, ločenost, žalost, samoto, razočaranje in izgubo, da jih boš ozavestila in pozdravila. Morala si izkusiti temo.

Zdaj si tu. Sama sediš ob knjigi. Zemlja teče svoj krog – menja se dan z nočjo – in tudi tvoje življenje teče svoj krog. Si osamljena? Nič več, kajne!? Zavedaš se, da imaš MOČ. Si v stiku z resnico. Poglej se v ogledalo, da boš videla vso svojo božansko lepoto. Nasmehni se sama sebi. Skozi oči te gleda duša in te bodri. Zmoreš.

Stvarstvo je tako veselo zate. Pojdi naprej. Deluj, kot si vodena. Delaj to, kar te osrečuje, in celo vesolje se bo odzvalo na pesem tvoje duše. Zaobljubi se sama sebi, da se boš od zdaj naprej osrečevala – da, sebe, draga.

Ker ko boš ti srečna, boš s svojo srečo sijala v življenje in življenje se bo odzvalo … Odpri dlani in sprejmi!

 

Naj bo blagoslovljeno vse, kar živi. Z ljubeznijo,

Minka


                                                                

Knjiga Ko imajo duše žur stane  29,90 €

External link opens in new tab or windowKo imajo duše žur