Pomagam ženskam,


ki zaradi nizke samopodobe želijo ugajati in


ne znajo reči NE, ko bi bilo to nujno potrebno,


da počistijo zavestne in podzavestne vzroke in


(končno) zaživijo srečno, zdravo in uspešno življenje. 


 Brezplačno!


Vpišite se spodaj.*


Naučila vas bom, katere ključne korake sem naredila, da sem počistila slabo mnenje o sebi, da sem se osvobodila strahu pred pomanjkanjem in strahu pred izgubo (ljubezni, finančne varnosti), da sem nehala ugajati vsem, samo sebi ne in da sem zaživela  življenje, ki me izpolnjuje in podpira pri vseh mojih odločitvah.


Veselim se druženja z vami,
Minka
*Oblikujem zasebno skupnost žensk, ki si želijo premika naprej. Vaši podatki so varni ne bodo nikjer javno objavljeni, vsekakor pa sledim zakonu o varstvu osebnih podatkov.Zdravilna molitev dekodiranja - počistite vse programe, ki so vezani na pretekla življenja in niste zmogli; počistite vse, kar se je v tem življenju zgodilo in niste zmogli:

"Vsemogočni Bog, če je v skladu z božanskimi zakoni, naj se sčistijo v vseh smereh časa in prostora vse zavedne in nezavedne kode moje duše, ki so povezane s spominom moje duše na obdobja, ko nisem zmogla. Naj se vse ravni mojega duha napolnijo z zdravilno božjo svetlobo."

Nato nadaljujete tako, kot je v posnetku: External link opens in new tab or windowhttps://www.youtube.com/watch?v=ig4SUTdTQEY


 

Zavedam se, da je lahko moje čustveno stanje je vedno v ravnovesju. Moje srce je polno božje ljubezni. Varna sem tukaj in zdaj.

Zame in za mojo družino je vedno poskrbljeno. Vse se dogaja v najvišje dobro vseh vpletenih. Čeprav še ne vidim, vem, da me čaka samo dobro.

Hvaležna sem za vse dobro v mojem življenju.

Življenje me podpira. Sem ljubljeni otrok stvarstva. Zame in za mojo družino je vedno poskrbljeno.

Iz knjige Ko imajo hormoni žur


Tone Pavček je zapisal naslednjo modrost:


Ne verjemite njim, ki vam pravijo: ta svet je grozen, grob, grd. Ni res. Res je, da je lahko še hujši. Toda za vas je to vaš svet, edini, ki v njem živite, da se v njem udomite in ga v dobrem naravnate po svoji podobi.


Ne verjemite tudi njim, ki vam pravijo: življenje je trdo, trpko in težko. Ni res. Res je, da je lahko še hujše. Toda za vas je to življenje edino, enkratno in neponovljivo. Vaše je, da iz njega naredite vse, kar je v dobrem mogoče.


Verjemite pa, če morete, tej moji zgodbi:


Nekoč, pred leti, ko me je kot strela z jasnega zadelo hudo, mi je star mož, živi modrec, dejal:


“In nikar se odslej ne boj življenja!” Tako zdaj jaz govorim po njem podobne besede za vas: “Ne bojte se življenja! Naj pljuska v vas z vso silo in v vse žile, naj vas nese ali zanese, le ne pustite, da vas spodnese. In imejte ga radi, da bo tudi ono, življenje, imelo rado vas!”Nadangel Zadkile


Afirmacije in molitve k nadangelu Zadkielu:


Nadangel Zadkiel, pomagaj mi razširiti mojega duha. Razsvetli moje zavedanje, kdo sem – Jaz sem milina in ljubezen, ki sije na svet. Pomagajte mi vztrajati na poti preoblikovanja v ljubezni.


Nadangel Zadkiel, prosim, pomagaj mi urediti odnos s/z ____( vstavite ime osebe, s katero nikakor ne steče energija). Naj se v najinem odnosu naseli energija odpuščanja in sočutja.


Nadangel Zadkiel, pomagaj mi pri moji preobrazbi. Naj mojo dušo napolni lepota Stvarstva, naj moj obraz izžareva Svetlobo, naj moje srce bije v ritmu Ljubezni. Pomagaj mi vzpostaviti notranji mir – pomagaj mi spustiti nemir in vezi, ki me zadržujejo v nezadovoljstvu.


Nadangel Zadkiel, prosim, napolni mi srce s sočutjem in usmiljenjem do sebe in do drugih. Pomagaj mi, prosim, narediti korak naprej; pomagaj mi, da um napolnim z novimi vibracijami, da prečistim vse težke spomine, da se osvobodim. Pomagaj, da lahkotnost napolni moje življenje.


Vizualizirajmo Vijolični Plamen, kako nas prežema in obdaja. Trikrat izgovorimo:

Nadangel Zadkiel, Angeli vijoličnega plamena, v vijolični plamen odenite me.

Jaz sem Moč Srca. Jaz sem Svetloba Božanske biti. Jaz sem popolno Očiščenje.

Jaz sem Luč Srca. Jaz sem Moč Svetlobe. Jaz sem Vijolični Plamen Transformacije.


Sporočilo iz knjige Ko imajo duše žur

 
Kam gre ta trenutek tvoja pozornost? Zavedaj se, da vse, kar delaš in vse kar razmišljaš in da se vse, čemur namenjaš svojo pozornost, veča. Pozornost je usmerjena energija, zato svojo pozornost usmerjaj v napredek in harmonične odnose. Vse, česar si želiš več, blagoslavljaj, in vse, kar naj odide, blagoslavljaj.

Ponavljaj si: »Vidim mir, vidim ljubezen, vidim srečo, vidim vse tisto, kar si resnično želim.«
In kaj si želiš? Včasih je to problem, ker imamo v glavi toliko opravkov z življenjem, ki nam ni všeč, da zmanjka časa za kreiranje bodočnosti.
Tudi, če še nimaš tega, kar si želiš, se zavedaj, kaj ti pripada. Lahko se veseliš tega, kar te še čaka. Če zmoreš ustvariti željo, jo je moč tudi uresničiti. Kam gre tok tvojih misli? V to, česar ne želiš, ali v to, kar si želiš in še ni tu? Zavedaj se svojih hrepenenj. Zavedaj se, česa si želiš in dovoli, da to pride v tvoje življenje z božansko hitrostjo.V stanju ljubezni, veselja in hvaležnosti z lahkoto uresničuješ svoje želje.External link opens in new tab or windowSporočila s kart Prehod v novo dobo

 


Brez slabe vesti si lahko vzameš čas samo zase. Čas je, da se imaš bolj rada in da se bolj ceniš.

 

Prav je, da si napolniš baterije, da si vzameš čas samo za sebe. Srce ti govori, kaj je ta trenutek najbolje zate. Odpiraj vrata novemu. Dobrodošlo! S hvaležnostjo sprejemaj vse dobro, kar ti prihaja v življenje.  

 

Sporočilo s kart Prehod v novo dobo

 

 

 


Ko je Kristus umrl na križu, se je razkrila resnica; ko je vstal od mrtvih, se je pokazala vsa njegova veličina.Neglede na to, kako gledate na praznik Velike noči, je sporočilo preprosto - resnica se slej ko prej razkrije ...
Jezus je rekel: "Resnica vas bo osvobodila."
Velika Noč je zame praznik Življenja; praznik Zmage; praznik Resnice.Vsak izmed nas v življenju mora čez 'Kalvarijo', vsak izmed nas v življenju pade in je na tleh - sam, obupan in brez moči ...
Zame je sporočilo Velikega Tedna: "Tudi, če se nahajaš v najtemnejši noči svojega življenja, se bo pojavil nekdo, ki ti bo podal roko. Zaupaj."
Sedaj se pomlad bohoti v vsej svoji lepoti, ki jo krasijo čudoviti metulji. Vemo, da se gosenica, ko je njen čas, zabubi. V kokonu nastane juha celic, gosenica razpade, celice se transformirajo v povsem novo bitje - v čudovitega metulja.
Poznam osebo, za katero medicina pravi, da je fenomen. V zadnjem letu, se ji je spremenila barva oči - iz temno rjave, v zeleno. Spremenila pa se ji je tudi krvna skupina! Nekje sem zasledila, da je gen, ki je odgovoren za transformacijo gosenice v metulja, prisoten tudi v našem srcu. To pomeni, da dobesedno dobivamo novo strukturo telesa, ko neki dejavniki v nas aktivirajo delovanje tega gena.
Če pogledamo 'rojstvo' metulja vidimo, da metulj mora skozi svoj proces osvoboditve kokona. Ko je proces 'transformacije' zaključen, ko se krila v celoti razvijejo, metulj poleti v novo razsežnost, ki se je nobena gosenica ne more niti zamisliti!
Dovolite si videti resnico in dovolite si jo sprejeti. Vse je v redu, vse je prav. Spremembe, ki se dogajajo, se morajo zgoditi, ker vi - božansko bitje napredujete in se razvijate...
Sedaj razumem kaj pomenijo besede: "Oblekli boste Kristusa." Dovolite da se v vas zgodi notranja preobrazba!
Blagoslovljene Velikonočne praznike vam želim,

Minka

 External link opens in new tab or window


Duša nam govori in opozarja; droben glasek nam reče: »Poglej, to ni dobro zate.« Toda, ker nas je strah – strah nas je resnice, strah nas je sprememb, strah nas je izgub … – opozorila duše potisnemo v ozadje; resnico potlačimo in si mogoče dopovedujemo, da se sploh ni zgodila … Bolj ko zanikamo resnico, bolj smo ločeni od duše … in ko duša utihne, spregovori telo. Tem sporočilom ne moremo ubežati. Začne se z nihanjem razpoloženja, bolečinami, ponavljajočimi glavoboli, nespečnostjo, pojavljajo se občutki tesnobnosti, ki jih spremlja občutek dušenja … po umu se vrtinčijo težka čustva …


Človek, ki imajo nakopičena negativna čustva v nižjih čakrah, nikakor ne more nadzorovati svojih misli. Njegov um je kot podivjana konjska vprega – enostavno ga ne more krotiti. Komur se to dogaja, naj se sooči s potlačenimi strahovi, občutji in travmami, ki so zapisani v čakrah nižje od solarnega pleksusa. Kdor ima psihološke težave, ima v resnici težave s svojo dušo. Dušo je postavil na stranski tir. Trudi se živeti normalno življenje, ignorira pa sporočila duše. Prav zato nastanejo težave s psiho.


Besedilo iz knjige Ko imajo čakre žurPred nekaj dnevi sem sanjala, da sem bila blizu svojega doma skupaj s prijateljico, s katero sva pred leti vodili eno od delavnic, na kateri smo plesali ples kundalini. Takrat sem prvič videla in občutila Novo Zemljo. Tudi moja prijateljica jo je občutila. Od sreče in ganjenosti sva se objeli. Preplavila naju je je nebeška radost, ko sva videli, da temu, čemur smo priča danes, sledi nov razcvet. Ta trenutek se na vseh področjih ruši stari sistem; strah šprica svoj strup na vse možne načine … Zdaj je videti, da svet, ki smo mu priča, drvi v pogubo …Sanjala sem, da je nad nama letel feniks. Čudovita peresa zlato-vijolične, škrlatno modre barve so se lesketala v soncu … Čarobna ptica je letela v nebo. Prav tako kot takrat na delavnici sva se s prijateljico objeli in jokali od sreče, blagoslova, ganjenosti … ker se je rodila Nova Zemlja; prostor, poln božjega blagoslova, navdiha, radosti … Nato je prijateljica izginila, ptica pa je odvrla peresa. Čarobna peresa so padala na pobočje hriba. Bilo jih je ogromno – celo pobočje je bilo prekrito z njimi. Zbrala sem jih v šopek, ob tem pa jokala od sreče in ganjenosti.Feniks je simbol preporoda, ponovnega rojstva, napredka in upanja; feniks je simbol sreče in blagoslova. Iskreno verjamem, da vsi, ki delamo na sebi in si upamo pogledati tudi v svoje temne dele zavesti, prejemamo blagoslov in pomoč vseh svetlih bitij. Iskreno verjamem, da vsak izmed nas prispeva delček energije k stvarjenju novega Sveta, ki bo radosten kraj čiste kreacije.Zapis iz nove knjige Ko imajo čakre žur

 


Dragi Stvarnik, Kreator, pripravljena sem na avanturo Življenja!

Pokaži mi, kar je zame prav, da vem:

daj mi intuicijo, ki me bo vodila na kraje, kjer je prav, da sem.

Poveži me s kraji in ljudmi, ki bodo večali mojo radost.

Stvarnik, naj se v ljudeh, ki so kakorkoli povezani z menoj, zgodi popolnost.

Dragi Stvarnik, pripravljena sem ljubiti z vsem srcem, želim se predati strasti življenja!

Vodi me, tu sem, pripravljena na avanturo Življenja!

Molitev iz knjige Ko imajo čakre žur

 

Ste si danes že povedali kako čudoviti ste?


Vsakodnevno potrjevanje 'Jaz sem', je ključno, da se prepojimo z novo vibracijo - Torej si recite: "Jaz sem vir svoje lastne sreče!"

Kdor misli, da ga morajo osrečiti drugi, kaj hitro lahko nase navleče ljudi, ki ga zlorabljajo - iz knjige Ko imajo čakre žur:

Kako se izmotati iz primeža narcisa?


Človek, ki se je ujel v odnos z narcisom, se uči ljubezni do sebe. Ne potrebuje antidepresivov, pač pa meditacijo za čiščenje podzavesti. Človek, ki ima v svojem energijskem zapisu potrebo po tem, da se počuti kot žrtev, bo imel okoli sebe ljudi, ki ga bodo imeli za žrtev.

Narcis se ne spremeni, narcis samo igra. Lahko igra, da se je spremenil, vendar bo, ko bo videl, da so okoliščine 'varne', nadaljeval po starem. Morda bo šel s partnerko celo na terapijo, kjer bo spet igral in na terapevta naredil odličen vtis. Narcisu ni pomembno, koga 'uporabi' za boj proti svoji žrtvi – otroke, žrtvine starše, prijatelje … Ljudi, ki ga spregledajo, za hrbtom opravlja, žali in se norčuje iz njih. Narcis pogosto obsoja druge ljudi in jim pripisuje najslabše lastnosti – toda pozoren sogovornik bo kaj hitro ugotovil, da s tem narcis pravzaprav opisuje sebe.


Kdor je žrtev narcisa, naj počisti 'oglas', ki ga oddaja: »Če je kje kakšen, ki bi me rad izkoristil, sem jaz pravi naslov. Učim se ljubezni do sebe. Potrebujem klofute življenja, da se bom začela zavedati svoje vrednosti. Iščem nekoga, ki mi bo na trpek način pokazal, da imam v sebi božansko moč.«


Če ste se ujeli v kremplje narcisa, se zavedajte, da narcisa ne zanimajo vaša čustva. Je brez sočutja in brez empatije. Ko se odločite, da zapustite nezdrav odnos, si najdite dobrega odvetnika, ki vam bo pomagal, da se jasno postavite za svoje pravice. Narcis se ne bo držal nobenega dogovora in vas bo peljal žejne čez vodo.

Prednaročila - Ko imajo čakre žur

 


Vsem ženskam želim, da bi se začele zavedati svoje svete moči.

 

Nekoč je bila družba pod vodstvom žensk. Takrat ni bilo vojn. Takrat ni bilo nasilja. Katera ženska bi svojega otroka žrtvovala za dosego oblati? Katera ženska bi svojega brata poslala v vojno? Nobena, ki je v ženski energiji - ženska energija povezuje, ženska energija sočustvuje, ženska energija tolaži in celi.


Mnogim ženskam  je otopelo srce; mnogim je žalost zastrla pogled, mnoge so v svoji jezi postale možače – borijo se proti moškim in s tem samo še bolj napajajo jezo in spomin duše na vsa življenja, ko jim je bila odvzeta moč; mnoge so se prenehale truditi in samo živijo – otopele od vsega hudega se skrijejo v svojo školjko in si ne upajo niti pisniti … (besedilo je iz knjige Ko imajo DUŠE žur - Sindrom Marije Magdalene)


Vrtnica res predstavlja žensko -  dovolite, da se vaša čudovita notranja bit razcveti!Bolečine v vratu kažejo na breme jeze in obžalovanja – tako do drugih kot do sebe. Človek, ki ima kronične bolečine v vratu, je preveč kritičen. Obsoja ljudi. Na področju vratu so se mu zagozdila neizrečena čustva.


Preverite z mišičnim testom:

 • Bolečina v vratu je povezana s spominom moje duše, ko sem:

- bila v enem od življenj zadavljena;

- v enem od preteklih življenj naredila samomor;

- imela v enem od življenj okoli vratu okove.

 • Strah me je resnice.
 • Potrebo imam po kritiziranju sebe/drugih.
 • Trmoglavo vztrajam pri svojem.


Rešitev: Čas je za osvoboditev težke preteklosti. Svet jemljite bolj na lahko. Naučite se spuščati. Če imate stalne bolečine v vratu, več pozornosti namenite temu, kaj imate radi. V življenje vnesite več veselja in radosti.

Besedilo iz nove knjige Ko imajo čakre žur

 

 


Zavedam se, da v stanju ljubezni, veselja in hvaležnosti z lahkoto uresničujem svoje želje. Prepuščam se božanskemu vodstvu. Srečati moram prav določene ljudi, ki mi pomagajo na poti naprej. Pozorna sem na sporočila, ki jih slišim, vidim, zaznam in občutim. To so božanska sporočila, ki me vodijo naprej. Zaupam sporočilom srca.

 


Vodijo me nebesne sile. Zaupam. Dovoljujem, da moja prirojena samozavest privre na dan. Zavedam se, da sem se kot otrok znala izražati – vedno sem povedala, kaj si želim. Moja samozavest se mi z vsakim vdihom veča.

Dovoljujem si, da pred ljudmi jasno in samozavestno povem svoje mnenje. Dovoljujem si govoriti tudi pred večjo skupino ljudi. Dovoljujem, da me vodi srce. Zaupam sebi – naj besede tečejo ubrano, tekoče in jasno.

Sprejemam novo samozavest. Vedno, ko izrazim svoje mnenje, se v meni povečajo občutki zadovoljstva, sreče in notranje moči. Dovoljujem, da Bog govori skozi mene, dovoljujem, da moje besede usmerjajo angeli. Zaupam, da se vedno prav izrazim.


Odlomek iz knjige Ko imajo čakre žur


Zavedam se, da sem takšna, kot sem, vredna ljubezni. Jasno lahko povem, kaj mi je všeč in kaj mi ni. Ni mi treba zadovoljevati potreb drugih. Zavedam se svojih hrepenenj in zavedam se svojih čustev. Svobodno se lahko izrazim kot ženska. Zavedam se, da sem ustvarjena po božji podobi – jaz sem Boginja na Zemlji, ki pomaga Bogu pri kreaciji novega.

External link opens in new tab or window

 Vir: Ko imajo čakre žur:
  Zato, ker se imam rada in se cenim,

izbiram samo tiste odnose, pijače in jedi,

ki podpirajo mojo dušo in moje telo. 


»Blagor vam, ki ljubite. Ljubezen je vrhunska izkušnja v tem življenju. Ljubezen vam bo zagotovila bogastvo vesolja. Vadite resnično in globoko dušno ljubezen. Dušna ljubezen prihaja iz najgloblje ravni vašega bitja. Ljubezen zajema vse. Ljubezen presega razumevanje človeškega dela vas. Molite za razumevanje.

Mogoče menite, da si nekateri ne zaslužijo ljubezni. Vsi si zaslužijo ljubezen. Vsi se odzivajo na ljubezen. Ljubezen je najmočnejše zdravilo, ki obstaja. Izzivamo vas, da s to močjo spremenite svoj svet. Ne dvomite vnaprej. Poskusite. Če želite spremeniti svojo situacijo, morate biti ljubezen in nič manj.« (sporočilo Saint Germana)

In v vsakodnevnih situacijah je tako težko biti ljubezen in nič manj

Ko nas odnosi in življenje premetavajo in preizkušajo, je enostavneje preklinjati, kot pa blagoslavljati. Ko nas življenje potiska skozi »porodni kanal« in ko sile pritiskajo na nas z vseh strani, je res pomembno, da se samo prepustimo toku in še vedno blagoslavljamo. Tudi ko je najtežje, blagoslavljajmo.

»Blagoslavljam te v Imenu Boga Očeta. Blagoslavljam te v Imenu Svete božanske Matere. Blagoslavljam te v imenu Kristusove zavesti. Blagoslavljam te v imenu vijoličnega plamena očiščenja. Blagoslavljam te v imenu Mogočne Prisotnosti Jaz sem, ki Sem.«

Predstavljate si, kako sončni žarki posijejo na deževno pokrajino in kako se čez nebo razprostre božanska mavrica. Ko v naravi zagledamo mavrico, posije sonce tudi v naša srca. Blagoslov je točno to – čez težavne odnose posije sonce. Ne bojte se uporabiti svoje moči in zavedajte se, da imate v sebi vso moč, da lahko zapovedujete energijam.

Niste žrtev »neurja«. Če je v vašem življenju še tako hudo »neurje«, blagoslavljajte. Ko zmorete blagoslavljati najbolj temačne ljudi, ko jim zmorete pošiljati svetlobo, ta svetloba v prvi vrsti ščiti vas … Ta mavrica ščiti vas pred neurjem, ker ste obsijani s soncem, ker ste obsijani s svetlobo … ker ste Svetloba, ker ste Ljubezen. In lahko si tudi predstavljate, kako sončni žarki posijejo na osebo, ki je okužena s temo, in kako to osebo obdaja mavrica … ker globoko v srčiki njene duše, je čista esenca božjega, ker smo vsi mi otroci enega Boga.


Odlomek iz knjige Ko imajo duše žur

 

Če vas boli zgornji del hrbta


Bolečina v zgornjem delu hrbta govori o občutku pomanjkanja čustvene podpore s strani bližnjih. Zadnja srčna čakra shranjuje spomine preteklih življenj. Kdor je bil v več življenjih izdan in neljubljen, se mu bolečina seli po hrbtenici navzgor in navzdol, vztraja pa na predelu lopatic. Na zadnjo srčno čakro se zapisujejo tudi vsi spomini nasilnih smrti. Kdor ima hude bolečine v predelu lopatic, ali hude težave z dihanjem ter občutek dušenja, težave s pljuči in z nerazložljivim stiskanjem v grlu, verjetno predeluje čustva v povezavi s smrtjo, polno strahu – lahko tudi v koncentracijskem taborišču, kjer je bil ubit v komorah s plinom za pobijanje mrčesa.


Preverite z mišičnim testom:

• Žalostna sem, ker me nima nihče rad.

• V več življenjih sem bila sama in neljubljena.

• Zamerim vsem ljudem, ki so bolj srečni od mene.

• Duši me spomin na smrt v enem od preteklih življenj.


Rešitev: Začnite meditirati in izvajati Zdravilno molitev dekodiranja, da sprostite nakopičena čustva. Bodite odprti za nova poznanstva. Dovolite si ljubiti in biti ljubljeni. Ne zapirajte se vase samo zaradi strahu pred tem, da bi bili spet ranjeni. Govorite si: »Jaz sem ljubeča oseba, ki v svoje življenje privablja ljubeče ljudi. Ljubim in dovoljujem, da sem ljubljena.«


Besedilo iz nove knjige Ko imajo čakre žur


 External link opens in new tab or windowKo imajo čakre žur

Srčna čakra se hrani z našo srečo. Srčna čakra je povezana z ljubeznijo do življenja. Solarni pleksus pa je povezan z zdravo samozavestjo in občutkom lastne vrednosti – torej z ljubeznijo do sebe. Oboje je pomembno. Ravnotežje med srčno čakro (ljubečo prijaznostjo do drugih) in čakro solarnega pleksusa (osebna samo-vrednost) je temeljnega pomena za duhovni razvoj:

• Kdor ima rad samo sebe in dela zgolj za lastno korist (sebičnost), ima preveč izražen solarni pleksus (zasičena energija na solarnem pleksusu), ker pa je po drugi strani neobčutljiv za čustva drugih, je srčna čakra premalo delujoča.

• Kdor sebe premalo ceni in dela vse v korist drugih, ima pomanjkanje energije na solarnem pleksusu in ter preveč izraženo srčno čakro.

Poznam kar nekaj pohlevnih, prijaznih in ustrežljivih dam, ki bi vse naredile za druge. Mislijo, da si bodo, če bodo še bolj prijazne in ustrežljive, s tem prislužile nebesa. Joj, kako se motijo! Vsak odnos se vedno začne z nami samimi. Ljubezen do sebe je temelj vseh odnosov – in kar imamo, lahko tudi delimo!


Nasvet: Če se še vedno ne sprejemate in vsakič, ko se pogledate, kritizirate svoje telo, pomeni, da imate še veliko dela s čakrami, ki so nižje od srčne čakre. Srčna čakra zažari, ko se ljubeče objamete; srčna čakra zažari, ko sprejmete tudi tistih nekaj oblin, ki jih nikakor ne morete sprejeti; srčna čakra zažari, ko objamete tudi tiste dele svojega telesa, ki 'štrlijo ven'; srčna čakra zažari, ko se zahvalite vsaki svoji celici, da opravlja svoje delo in vam nudi možnost izkušati zemeljsko izkušnjo.


Odlomek je iz nove knjige Ko imajo čakre žur: prednaročila ->


 


Afirmacija za danes:

Sprejemam navdih. Sprejemam svojo božansko moč. Dovoljujem si izražati. Spuščam vse omejitve. Predana sem resnici. Božanska svetloba se izraža skozi mene. Dovoljujem, da sem orodje v božjih rokah. 


Naše celice se odzivajo na pesem duše, odzivajo pa se tudi na njeno žalost. Naše celice so odsev tega, kar nosimo v srcih … V sebi imamo moč, da celice preoblikujemo, jim ukažemo, da se pozdravijo; v sebi imamo moč, da se osvobodimo celičnega spomina. Zavedati se moramo, da celice v sebi nosijo zapis večnega življenja.

Dajte svojim celicam navodilo, kaj naj naredijo:

»Sprejemam dejstvo, da vsaka moja celica vibrira v ritmu višje Ljubezni; zavedam se, da je v vsaki moji celici utrip Življenja; zavedam se, da je vsaka moja celica odsev Vesolja; dovoljujem, da vsaka moja celica vibrira v ritmu Stvarstva; zavedam se, da je vsaka moja celica Stvarstvo.

Drage moje celice, poslušajte me – pripravljena sem se osvoboditi vsega, kar mi ne služi več. Vse, kar je v celičnem zapisu in me ovira pri mojem napredku, vse, kar moti vaše delovanje, izločite kot odpadek. Izločite vse strupe. Naj se izloči vse, kar ne resonira z vibracijo Boga. Dovoljujem, da se zgodi moj preporod!

Kličem vijolični žarek očiščenja – naj moje celice zažarijo kot popoln vir božje svetlobe, ljubezni in harmonije. Kličem vijolični žarek očiščenja v vsako celico mojega telesa, da lahko zažari v vsej božanski moči! V vsako mojo celico kličem vijolični žarek očiščenja, da prečisti vsa neskladja in uničujoče celične spomine. Skozi mene se izraža popolni potencial moje duše!« 


Afirmacije za večji energijski pretok preko grlene čakre:


Sprejemam novo samozavest. Vedno, ko izrazim svoje mnenje, se v meni poveča občutek zadovoljstva, sreče in notranje moči. Dovoljujem, da Bog govori skozi mene, dovoljujem, da moje besede usmerjajo angeli. Zaupam, da se vedno prav izrazim.

Zaupam v svojo božansko sposobnost komuniciranja. Vsi, ki me poslušajo, občutijo mir, navdih in ljubezen. Tudi sama z veseljem poslušam ljudi. Dovoljujem si čutiti z njimi. V trenutku vem, katera beseda bi pobožala njihovo ranjeno dušo in katera rešitev bi bila zanje najboljša.


Besedilo je iz nove knjige Ko imajo čakre žur

 


Bolečine v kolkih mučijo ljudi, ki so obtičali v življenju. Navezani so na udobje življenja. V duši nosijo patološki strah pred spremembami – niso pripravljeni spremeniti ustaljenega ritma. Bojijo se novega. V njihovem celičnem spominu je shranjena huda bolečina, ki je povezana s spolnostjo – lahko je to bolečina prednikov ali pa dušni spomin na zlorabe v preteklih življenjih. Kolki predstavljajo okostenele vzorce, ki jih je treba preseči. Kolk vam lahko zamenjajo, energija težkih čustev pa ostaja.

Preverite z mišičnim testom:

• V življenju sem obtičala. V duši nosim potrebo po odlašanju.

• Spolnost se mi gabi.

• Strah me je premikov.

• Strah me je sprememb.

• V duši nosim potrebo po varnosti. Za varnost sem se pripravljena odpovedati svobodi.

• Kolki nosijo zapis mojih preteklih življenj – jaz sem grešnica. Zaslužim si kazen.

Rešitev: Oprostite si. Bodite do sebe bolj sočutni. Nehajte se obsojati. Sprejmite vsak centimeter svojega telesa – ja, tudi tistih nekaj odvečnih kilogramov ali gube na koži. Nehajte obsojati svoje prednice. Sprejmite naravni tok življenja. Življenje, ki je gibljivo in spremenljivo ter je zanimivo. Spremembe sprejmite kot vznemirljivo pustolovščino. In ne odlašajte s pomembnimi odločitvami zase. Kaj je tisto, kar bi morali že davno zaključiti? Kaj je tisto, zaradi česa poje vaša duša? Naredite že to!


Odlomek iz nove knjige Ko imajo čakre žur :-)


Ko imajo čakre žur 


V naši deželi je veliko starih duš, ki se nočejo izpostavljati, ker jih je nekoč to tako zelo bolelo. Te duše sedaj samo opazujejo življenje in se trudijo biti normalne. Če so vas te besede nagovorile in si mislite: 'To sem jaz', se vam ni treba izpostaviti, ni treba, da bi postali 'odrešenik' sveta. Dovolj je, da se zavedate svoje veličine. Dovolite si biti to, kar ste – velika, veličastna duša na potovanju, ki se mu reče Življenje.

Stare duše so kot drobne lučke, ki sevajo iz meglenega povprečja; stare duše so kot svetilniki, ki kažejo pot. Zavest se spreminja in nova Zemlja, ki prihaja, ni več prostor za temne energije. Nihče in nič vas ne more prizadeti ali uničiti, ker ste vi, stara duša, nesmrtni in večni – vi, stara duša, ste veličastni! Nikdar ne morete biti sami, ker vas ljubi vse Stvarstvo! Vaš višji Jaz – vaša duša vas neizmerno ljubi in vam pomaga, da vsakič znova najdete moč, da se poberete in greste naprej.

Odlomek iz nove knjige, ki jo pišem - Ko imajo duše žur ????


 External link opens in new tab or window


Če želimo biti celostni, je čas, da sprejmemo tudi temno plat svojih prednikov in tudi svojo temno plat; če želimo biti celostni, je čas, da sprejmemo svoje telo (tudi svoje kile, krive no-ge, redke zobe ali lase ...); če želimo biti celoviti, je čas, da sprejmemo sebe tako, kot sprejemamo dan in noč – ne da bi se borili proti noči; ne da bi se borili proti življenju, ne da bi koga obsojali (tudi svojega telesa ne) ...

Ko imate težave z zdravjem – predvsem s spolno čakro, vprašajte svojo dušo – kaj je tisto, kar vas duši. Če dobite odgovor, da vas dušijo odnosi in težke energije, ja čas, da izpustite – čas je, da se začnete zavedati, da vas kot božansko bitje ne more zadušiti nihče, ker ste večni, ker ste mogočni in ker ste popolni … ker ste vi kot duša Veličastni!

Zaupam svoji intuiciji. Dovoljujem si v popolnosti živeti in izražati svojo ženstvenost.

Več pozitivnih misli - knjiga External link opens in new tab or windowKo imajo duše žurExternal link opens in new tab or window


Zaupam božji hitrosti. Vse se ureja v najvišje dobro vseh.

Čeprav je včasih videti, da so me vsi zapustili, se zavedam, da nikoli nisem sama. Vse stvarstvo me podpira. Prepuščam se toku življenja. Obdaja me narava, prepuščam se zvokom življenja. Objema me izobilje. Jaz sem del velike slike, del mogočnega procesa.

Besedilo s kart Prehod v novo dobo

 

 External link opens in new tab or window

Ta trenutek se nahajam na točno pravi poti. Popolnoma nič me ne more raniti, poškodovati ali prizadeti. Moja duša je večna. Ovire so le izkušnje, ki jih potrebujem na svoji poti. Ustvarjena sem po božanski podobi in sem popolna. Sem v sožitju in povezana s celotnim stvarstvom. Bolj ko zaupam v svoje božanske sposobnosti, večja je moja moč.

Sporočilo je s kart Prehod v novo dobo
 Vsakič ko premlevamo težka čustva, povezana z ljudmi, ki so na nek način nepošteni do nas, zastrupljamo sebe. Zato je tako pomembno odpustiti in izpustiti strupene ljudi iz svojega življenja - ker ta strup zastruplja predvsem nas.

Vnete misli, povzročajo vnetna stanja. Telo postane velika bolečina, celo je trdo in nepretočno. Uradna medicina nima nekega učinkovitega zdravila, ker seveda ... kako pa naj s tableto pogasijo pregreta čustva?

External link opens in new tab or window


Vsi mi smo ustvarjeni po veliki božanski podobi – globoko v sebi smo vse! Globoko v sebi smo popolno zdravje, globoko v sebi smo popolno obilje vsega dobrega na vseh ravneh, globoko v sebi smo popolnoma zaščiteni, globoko v sebi smo čista radost ... To vse smo ... vendar smo pozabili ... čas je, da se spomnimo, kdo v resnici smo!

External link opens in new tab or windowOdlomek iz knjige Ko imajo duše žur


External link opens in new tab or window


Sporočilo za danes:

Odpustite. Spustite. Recite dovolj. Zaščitite sebe. Ker dokler držite "energijsko" vrv, ste povezani z ljudmi, ki vam pijejo energijo.

Prosite nadangela Mihaela, da prereže energijske vezi; prosite nadangela Rafaela, da pozdravi čustvene rane; prosite njo - nadangela Gabriela, da vas poveže z novimi priložnostmi, ljudmi ... naj vas napolni z novo energijo ...

Če lahko vidite sebe kot bije svetlobe, veste, da vsakič, ko izpustite delček temne energije iz svojega polja, bolj zažarite.  Odpre se vam povezava preko kronske čakre, ki vas napaja s čisto božjo svetlobo; bela božja svetloba pomlajuje, zdravi, obnavlja ...

Naj vas vodi modrost vaše duše!


External link opens in new tab or window


Naša življenja se dogajajo v ciklih - ko predelamo eno lekcijo, se pojavi nova. Vsak odnos, ki ga imamo - pa naj bo ti oseben ali posloven, je tu z namenom - ali nas uči osebne lekcije, ali pa je namenjen za kreacijo nečesa večjega od nas. V odnosih, v katerih smo srečni ni težko vztrajati ... so pa odnosi, kjer stvari ne tečejo gladko ... to pomeni, da nas odnos uči - mogoče spuščanja, mogoče postavljanja mej, mogoče ljubezni do sebe ...

Slovenska beseda "ZA-VRAČAM" je čudovita.  Vse energije, ki ne povzročajo v meni več harmonije, enostavno zavračam.  ???? Torej jo vračam nazaj - tja, kjer je nastala in naj se lastnik neharmoničnih misli sam ukvarja s svojo kreacijo ????

 


Zadnja leta poslušam različne teorije o hrani. Poslušam, kako bi morali jesti, da bomo postali bolj duhovni, bila sem deležna celo obsojanja s strani ljudi, ki so 'na višjem nivoju' in ne uživajo mesa.


Duhovni ego je res neverjeten – kdo je bolj, kdo je manj … Dejstvo je, da ima vsak od nas svojo pot in svoje telo. Naše telo najbolje ve, kaj je za njega ta trenutek res dobro in kaj mu škodi. Če bi si vzeli čas, da bi v nas 'hrana spregovorila', bi vedeli, kaj nam koristi in kaj ne. Če nas po določeni hrani vedno znova boli želodec, če občutimo napenjanje, zaprtje, drisko, spahovanje, to pač ni za nas.

Vsak od nas ima – kot duša – shranjene vse spomine v Akaških zapisih. To je knjižnica duše, kjer je zapisano vse, tudi katera hrana nas podpira. Energijsko smo mogoče bolj vezani na nek del sveta in nam zato prehrana od tam najbolj paše.

Zase vem in občutim, da me najbolj podpira sredozemska prehrana – veliko zelenjave, grenčin, beljakovine, kot so skuta in ribe, vedno pa se počutim slabo, ko uživam prečiščeno hrano – bel kruh, slaščice in vse, kar vsebuje gluten.

Nekomu drugemu pa mediteranska prehrana ne 'paše'. Mogoče je energijsko bolj vezan na Vzhod in mu paše vse, kar je močno začinjeno; nekdo drug je energijsko vezan na sever in mu paše veliko mesa in močne hrane. To ne pomeni, da ni duhovno zrel ali da je na nižji ravni, temveč da posluša svoje telo in ga s pravilno hrano podpre.


 

Moč ponavljajočih pozitivnih misli


V drugem razredu - to je že skoraj 40 let nazaj :-), sem imela učiteljico. Bila je majhna, drobna, stroga, s stisnjenimi ustnicami, urejena, živčna. Vedno je zahtevala red. Kar ni prenesla, so bila umazana ušesa ali nohti, predvsem pa ni prenesla, da kdo ni "po vojaško" zložil čevljev.

Otrokom, ki niso zložili čevljev je dajala nenavadne kazni - na list papirja si moral napisati 100x: Vedno pospravljam čevlje, Vedno pospravljam čevlje, Vedno pospravljam čevlje. Očitno jih tudi jaz nisem zložila vsaj enkrat, ker sem imela to kazen. Še sedaj po skoraj štiridesetih letih vedno pospravim čevlje.

S ponavljanjem si naložimo nov program v podzavest. Katera je vaša šibka točka, ki vam dela težave? Mogoče ljubezen do sebe? Mogoče imate občutek, da ste vedno na zadnjem mestu? Mogoče imate občutek, da vsi hitreje napredujejo kot vi? Mogoče imate občutek, da ste premalo ljubljeni? Mogoče imate občutek, da vas izkoriščajo?

Kar koli je vaš izziv - napišite  na list papirja! Napišite:  V meni je moč - in sedaj pišite 100 x - V mani je moč, v meni je moč, v meni je moč... začutili boste nov val energije, občutek, da ste vsemu kos.

Nekaj predlogov:


 • Jaz sem ljubljeni otrok stvarstva
 • Z mene je vedno poskrbljeno
 • Na življenje se odzivam mirno.
 • Moj svet je poln ljubezni.
 • Varna sem tukaj in zdaj.
 • Dovoljujem si, da se imam rada in se cenim.
 • Jaz sem ljubezen.
Moja izbira je misliti čudovite misli.
Svobodna sem tukaj in zdaj!
V meni je moč.


 •  Hvaležnost - prva in najbolj pomembna je hvaležnost. Ali se zavedamo, da ogromno ljudi prispeva k temu, da nam je dobro? "Kdor namreč ima (hvaležnost), se mu bo dalo in bo imel obilo (v prihodnosti). Hvaležnost je gnojilo za naše želje; hvaležnost moramo čutiti prej, da lahko sprejmemo; ne sme biti nekaj, kar začutimo potem, ko se nam že zgodi nekaj lepega. Hvaležnost za to, da so nam starši podarili življenje - tudi, če niso idealni; tudi, če imajo napake (in imamo jih vsi); tudi, če so nas kdaj prizadeli. Občutiti hvaležnost za to, da vidimo. Kot je rekel Alen Kobilica, ko je oslepel:" "Poskusite brez vida napisati meil, nekoga poklicati, se obleči za ven, pripraviti si nekaj za jesti."

 "Ko bo moč ljubezni prevladovala nad ljubeznijo do moči, bo svet deležen miru"
Mahatma Gandi
 • Navdušenje - Navdušenje je energija, ki se prenaša, ki se čuti, ki je tako močna, da jo lahko skoraj primemo. Papež ima prav! Dajmo v svoje delo navdušenje, v svojo družino navdušenje, v vsak odnos navdušenje... Navdušenje je strast! Navdušenje prebudi nevidne sile, ki poskrbijo, da se začne dogajati dobro. Če je v določenem odnosu zavladalo malodušje, lahko novo iskro življenja zanetimo z navdušenjem!


 • Upanje ali z drugimi besedami vera, da se bo vse dobro izteklo: Ko stvari ne gredo v pravo smer, človek kaj hitro obupa. Obup se odraža v mnogih težavah - kdor zboli za rakom, so njegove misli usmerjen v obup; ljudje, ki imajo težave s ščitnico - to kaže na občutek, da je vse zaman. Obup je rak; na drugi strani pa je upanje novo življenje, ki ga ne moremo še prijeti - je notranja sila, ki tli kot droben plamen; to je drobna lučka na koncu tunela, pa čeprav je še ne vidimo. V Časnik.si sem prebrala zgodbo o  možu, ki je sadil drevesa. Vsak večer je skrbno zbral želod in ga naslednje jutro posadil. V pusto pokrajino je vnesel novo življenje. Članek se nadaljuje - postanimo sadilci upanja, dodajajmo dobro, spodbujajmo vero v vse dobro.  

Postanimo  boljši v odnosih!
 


O Bog, hvala za kritike, saj tako vidim, kje se lahko izboljšam. Prosim pa te za moč, da pripomb ne bom jemala z užaljenostjo in zamero, ampak kot pomoč meni, na moji poti.

 

Ali kdaj zaspiš z nasmehom na ustih ker:

 •  zunaj pada dež
 • pralni stroj pere namesto tebe
 • je odeja topla
 • so otroci zdravi
 • čutiš v duši mir ...?

 

Ali sploh kdaj zaspiš z nasmehom na ustih?

 

Tako kot naše telo potrebuje vsakodnevno "dozo" hrane, tako tudi  naše čustveno telo potrebuje dnevni odmerek "hrane".


Prijaznost pomeni, da se trudimo vzdrževati stanje miline, ki nam omogoča, da smo prijazni in ljubeznivi, ne pa sitni, osorni, hitre jeze, ošabni, sarkastični, cinični ali pridigarski.

 

Prijaznost ni ne vzvišena in tudi ne povsem nepomembna lastnost. Dejansko gre za izraz dobrodušnega čustvenega ravnovesja, iskanje in vzdrževanje srednje poti, ki nam omogoča, da smo ljubeznivi, dobrosrčni in pozorni. Če res dobro premislimo, ni preveč težko biti prijazen, čeprav je to nekatere dni težavnejše, kot druge.

 

Ko vas začne mučiti nestrpnost, se skušajte spomniti, da je prijaznost najnižji skupni imenovalec vsakega prijetnega odnosa. (iz knjige  365 dni ljubezni)Če čutite katerokoli negativno čustvo: strah, ljubosumje, zamero - ponavljajte zdravilne besede: "Rad-a se imam, rad-a se imam, rad-a se imam..." To ponavljajte toliko časa, da ljubezen napolni vaše srce... in ne bo več prostora za negativna čustva.

Čas se vse hitreje vrti.


Mogoče tudi vi občutite sedaj več negativnih energij, občutite tesnobo, občutite  spremembe.

Če želite iti mirno skozi spremembe  - "v zlato dobo", morate poskrbeti za svoj mir. Od dogodkov in ljudi, ki vam manjšajo energijo, se malo oddaljite. Bodite mirni v svoji duši, ne pustite, da vas posrka v vrtinec negative. Če se boste pustili zapeljati v negativo, se ta negativna energija prenese na vas področja življenja: od družine, do partnerskih odnosov, do zdravja, do težav z denarjem...

Poskrbite za svoj mir. Govorite si: "Moja duša je mirna. Varna sem tukaj in zdaj. Vse je dobro."

Predstavljajte si,  kako ste obkroženi z eno ali več naslednjimi barvami:


 • modra: povečuje komunikacijo in jasnost
 • zelena: zdravljenje in zaščita zdravja
 • roza: brezskrbnost, veselost in romantika
 • vijolična: duhovna zaščita (zaščita pred fizičnim napadom
 • bela: splošna zaščita


Bodite pozorni na vsako napetost v svojem telesu, saj to je znak, da se vaše mišice odzivajo na energijo vaših (ali drugih) misli in čustev. Zaprite oči in si predstavljajte, da se pogovarjate s to napeto mišico v svojem telesu. Vprašajte jo: "Zakaj si tako napeta?"  Poslušajte odgovor, ki je prišel v obliki misli, občutka, vizije ali celo besed. Vaše telo vam bo povedalo, kako se odziva na vašo službo, razmerje, prijatelje in ostala področja življenja. Zaupajte resnični modrosti svojega telesa.  

External link opens in new tab or windowAngelska terapija

 

"Otresel sem se svojih dvomov, ko sem si priklical v spomin, da za vse, kar se zgodi, obstaja tehten razlog."

Dr.Wayne Dyer External link opens in new tab or windowDragulj je v tebi

HvaležnostPomen hvaležnosti

Ljudje ne premorejo hvaležnosti, kar ni prav. Človek mora biti vse življenje hvaležen za pomoč, ki jo je prejel. V življenju morate pozabiti na dve stvari: na pomoč, ki ste jo nudili drugim in na slabo, ki vam je bilo storjeno.

Če se spominjate, da ste nekomu pomagali, potem vedno pričakujete nekaj v zameno. Če pa premišljujete kako so vas drugi prizadeli, vam to povzroča potrebo po maščevanju. Zato se morate spominjati le pomoči, ki ste jo bili deležni. Kdor ima te svete lastnosti, je idealno človeško bitje.

Ljubezen je Bog, ljubezen je narava, ljubezen je življenje in tudi prava človeška vrednota. Brez ljubezni je človek le truplo. Ljubite celo svojega najhujšega sovražnika. Živite življenje izpolnjeno z ljubeznijo in v srcu boste izkusili radost, mir ter občutek varnosti.

Sathya Sai Baba

 
 Obrnimo se vase in v sebi prebudimo ljubezen!


Toplina


Ko gledamo naravo, se lahko ogromno naučimo. Da se narava prebudi po hladni zimi, je potrebno sonce, da popki nabreknejo, je potrebna toplota. Mi ljudje pa smo taki, da ko nekaj ne gre, smo jezni, razočarani, nerazumevajoči...To je tako, kot da bi Bog poslal več mraza, da bi se narava prebudila. S hladnimi čustvi ne moremo narediti pozitivnega premika. Ko si želimo spremembo, je potrebna ljubezen. Ali smo  dovolj ljubeči, ko želimo kaj spremeniti? Ali v odnos, ki še ni tak, kot bi mi želeli, pošljemo več toplote?

 

 
Kaj pomislite ob besedi sreča?


Ali ni sreča topel pogled, nasmeh v otroških očeh, iskren stisk roke, prijateljski objem?

Ali ni sreča v tem, da lahko vidiš? Kaj že: jesenski turoben dan, oblačno nebo, megleno jutro... Ne to. Poglej bolj podrobno. Lep list, drobno rožico, oblak, ki se podi po nebu, ...

Nekoč  sem šla z otroki v Ljubljano. Bil je res turoben jesenski dan in zunaj ni bilo na prvi pogled videti prav nič lepega. Vprašala sem jih: "Kaj vidite lepega?" Odgovor se je glasil:" Nič."  "Poglejte bolj podrobno - vedno se najde kaj lepega!"

Hčerke so začele opazovati naravo in kar naenkrat se je  našlo kup lepih stvari: sončnica na polju, lepi listi na drevesu, prijazni ljudje, ki smo jih srečale...

Čemu pa vi dajete pozornost? Kaj se lepega dogaja okrog vas?


 • Če otrok živi  s kritiko, se nauči obsojati.
 • Če otrok živi s sovraštvom, se nauči pretepati.
 • Če otrok živi z zasmehovanjem, se nauči sramežljivosti.
 • Če otrok živi s sramoto, se nauči občutka krivde.
 • Če otrok živi s strpnostjo, se nauči potrpežljivosti.
 • Če otrok živi z vzpodbudo, se nauči samozavesti.
 • Če otrok živi s pohvalo, se nauči ceniti.
 • Če otrok živi s pravičnostjo, se nauči pravice.
 • Če otrok živi z varnostjo, s nauči zaupanja.
 • Če otrok živi z odobravanje, se nauči imeti rad samega sebe.
 • Če otrok živi s sprejemanjem in prijateljstvom, se nauči poiskati ljubezen na svetu.

Če se jemljete preresno


Da ne bi pričeli sami sebe jemati preresno, lahko nekam napišete: "Angeli letijo, ker se jemljejo na lahko."  Ta stavek me spominja, da se je možno znebiti ogromno balasta, če se naučiš igrati z življenjem, namesto, da bi se z njim spopadal.External link opens in new tab or windowČar samozavesti

Odpuščanje


Družine si ne izberemo - dodeljena nam je z rojstvom. Pogosto je prav družina tista, kjer smo taki kot smo... in zato pride do trenj.  Družina nam nudi priložnost za rast, priložnost, da postanemo boljši človek. Vprašajmo se: "Ali imam zamere, ki jih nosim v svojem srcu?  Me je kdo od najbližjih prizadel in mu ne morem odpustiti?"  


"To, kar mi je naredil, rekel..., pa ne morem odpustiti."  Ko vas je ljubljena oseba v preteklosti prizadela, izdala, če vas je znova in znova razočarala, je težko odpustit, je težko spet ljubiti. Ostaja grenak priokus. Če bi videli svoje čustveno telo, bi videli rane, ki se še niso zacelile,  kraste, ki ob najmanjšem dotiku spet zabolijo in zakrvavijo.


Zamere privedejo do blokade na energijskem nivoju in posledično do bolezni.


Rak je neposredno povezan s starimi zamerami, ki so potlačene globoko v podzavest. Edino zdravilo, ko nas kdo razočara, ko nam nekdo naredi krivico in ki  nas osvobodi, je odpuščanje. Odpuščanje je sebično dejanje. Z odpuščanjem osvobodimo sami sebe.


Edini obliž, ki resnično pomaga je ljubezen.

 

Ponavljate si: "Naj Kristusova ljubezen do___napolni moje srce." To si ponavljate toliko časa, da boste občutili olajšanje. Vsi smo na zemlji, da se učimo. Mislim, da je največja šola ljubezen do sebe, naslednja velika šola pa je odpuščanje.  Odpuščanje je sebično dejanje, saj boste na ta način iz slabega odnosa osvobodili prav sebe .


Ko ste jezni na nekoga, poizkusite očiščevalno afirmacijo: »Pripravljen-a sem se osvoboditi tega dela mene, ki me vznemirja, ko pomislim nate.«
Ko se vam zgodi kaj neprijetnega, se ustavite in si recite:

 • Z ljubeznijo se poslavljam od tega dogodka. Zgodil se je in pika.
 • Veselim se naslednjega trenutka, ki bo svež in nov.
 • Pred mano so le dobre izkušnje.
 • Z ljubeznijo me pozdravljajo povsod, kamorkoli grem.
 • Rada imam življenje in življenje ima rado mene.
 • Vse je dobro in tudi sama sem dobro.
External link opens in new tab or window(vir  Ustvarite si izjemno življenje - L.Hay)

 
Vsi ljudje si želimo biti srečni in zadovoljni. Verjamem, da obstaja možnost, kjer vsi pridobimo; verjamem, da ljudje eden drugemu pomagamo - vsak s svojo izkušnjo in s svojim znanjem; verjamem, da se v življenju vse zgodi z namenom, da ni slučajev; verjamem v sistem zmagam-zmagaš (win-win).

Verjamem, da res vsak po svojih močeh lahko prispeva k bolj srečnemu in zadovoljnemu življenju soljudi.

Širite ljubezen povsod koder hodite: najprej v svoji domači hiši. Dajte jo svojim otrokom, ženi ali možu, najbližjim sosedom… Nikoli ne pustite, da bi kdo odšel od vas, ne da bi bil boljši in srečnejši. Bodite živ izraz Božje dobrote; z dobroto na svojem obrazu, z dobroto v svojih očeh, z dobroto v svojem nasmehu in z dobroto v svojem toplem pozdravu. Mati Tereza

 Charlie Chaplin: KO SEM SE ZAČEL RESNIČNO IMETI RAD

Ko sem se začel resnično imeti rad,
sem spoznal, da sem vedno in ob vsaki priložnosti
na pravem mestu in v pravem času,
in da je vse kar se dogaja pravilno –
od takrat dalje sem lahko miren.
Danes vem, da se to imenuje ZAUPANJE.

Ko sem se začel resnično imeti rad,
sem lahko spoznal, da so čustvena bolečina in trpljenje
za mene samo opozorila, da živim v nasprotju z lastno resnico.
Danes vem, da se to imenuje BITI VERODOSTOJEN.

Ko sem se začel resnično imeti rad,
sem prenehal hrepeneti za nekim drugim življenjem
in lahko sem videl, da je bilo vse okoli mene poziv za rast.
Danes vem, da se to imenuje ZRELOST.

Ko sem se začel resnično imeti rad,
sem si prenehal krasti prosti čas,
in prenehal sem ustvarjati mogočne projekte za prihodnost.
Danes počnem samo to, kar ustvarja zadovoljstvo in radost,
tisto, kar ljubim in kar ustvarja smeh v mojem srcu,
na moj lasten način in v mojem osebnem ritmu.
Danes vem, da se to imenuje ČASTITOST.

Ko sem se resnično začel imeti rad,
sem se osvobodil vsega, kar ni bilo zdravo zame,
od jedi, ljudi, stvari, situacij
in od vsega, kar me je vedno ponovno povleklo nižje, proč od samega sebe.
Na začetku sem to imenoval „zdravi egoizem“,
a danes vem, da je to LJUBEZEN DO SAMEGA SEBE.

Ko sem se resnično začel imeti rad,
sem prenehal imeti vedno prav,
tako sem bil manj v zmoti.
Danes sem spoznal, da se to imenuje SKESANOST.

Ko sem se resnično začel imeti rad,
sem se odrekel življenju v preteklosti,
in da skrbim glede prihodnosti.
Sedaj živim samo v tem trenutku, v katerem se vse začenja.
Tako živim danes in to imenujem ZAVEDANJE.

Ko sem se resnično začel imeti rad,
sem spoznal, da lahko od svojih misli zbolim in da sem lahko slaboumen.
Ko pa sem spet našel moči svojega srca,
je razum dobil pomembnega partnerja.
To vez danes imenujem MODROST SRCA.

Ni potrebe, da se še naprej bojimo razprav,
konfliktov in problemov s samim seboj in drugimi,
ker tudi zvezde sem ter tja trčijo med seboj
in nastanejo novi svetovi.
Danes vem: TO JE ŽIVLJENJE.
Poglejte okrog sebe in najdite tisto, kar je resnično lepega. Če nisi pozoren na lepoto, vidiš samo delo in trpljenje. In to ni prijetno. In tako življenje postane odbijajoče. Postaneš siten tako sebi kot drugim.Privabljanje ljubezni - odnosi


V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse popolno in dovršeno.  Živim v harmoniji in ravnovesju z vsemi, ki jih poznam.


Globoko v središču mojega bitja izvira brezmejen vrelec ljubezni. Zdaj tej ljubezni dovolim, da prikipi na površje. Napolnjuje mi srce, telo, um, zavest in moje celotno bitje. Iz mene izžareva na vse strani in se pomnožena vrača k meni.
Več ljubezni uporabljam in dajem, več je imam in še več jo lahko da
m. Zaloga je neskončna. Ko ljubim se počutim dobro, napolnjuje me radost.


Rada se imam, zato ljubeče skrbim za svoje telo. Ljubeče ga hranim s krepilno hrano, ljubeče ga napajam z dobro pijačo. Negujem ga in z ljubeznijo oblačim, telo pa se mi ljubeče odziva s čvrstim zdravjem in vitalnostjo.


Rada se imam, zato skrbim, da živim v udobnem domu, ki izpolnjuje vse moje potrebe in v katerem se dobro počutim. Sobe napolnjujem z vibracijo ljubezni, tako da vsak, ki vstopi, tudi jaz, začuti to ljubezen in ga ljubezen napoji.


Rada se imam, zato se do vseh vedem ljubeče in imam vse rada, saj vem, da se mi to, kar dajem, pomnoženo vrača.
V svoj svet privabljam le ljubeče ljudi, kajti oni so ogledalo mene same.


Rada se imam, zato si odpuščam. Preteklost in vse pretekle dogodke puščam za sabo.
Svobodna sem.


Rada se imam, zato živim povsem v sedanjosti. Vsak trenutek, ki ga doživim, je dober.
Vem, da je moja prihodnost svetla, radostna in varna, kajti jaz sem ljubljeni otrok vesolja in vesolje zdaj in vekomaj ljubeče skrbi zame.
V mojem svetu je vse dobro.


External link opens in new tab or window(Življenje je tvoje-Louise. L. Hay)Afirmacije o ljubezni •  Odrekam se potrebi po ljubezni in ji raje dovolim, da me najde v popolnem časovno-prostorskem zaporedju.
 • Globoko v srčiki mojega bitja je neskončen vodnjak ljubezni.
 • Ni mi nerodno pogledati v ogledalo in si reči: "Ljubim te, iskreno te ljubim!"
 • Življenje je zelo enostavno. Vse tisto, kar dam, se mi povrne. Odločila sem se, da bom dajala ljubezen, ne glede na okoliščine. External link opens in new tab or windowKnjiga ZMOREM!External link opens in new tab or window - Louise Hay
 

Ljubezen je sonce, luč, ki meče žarke svetlobe celo v najtemnejših časih.


Ljubezen nas objame, tolaži, hrani našega duha, razveseli in obriše solze. Ljubezen je neskončen večni roditelj, mati, ki nas ne bo nikdar zapustila, oče, ki nas ne bo nikdar zlorabil. Ljubezen bo nadomestila mater, ki nas ni nikdar objela, očeta, ki nas ni nikdar spodbujal. Ljubezen ozdravi naše rane in poteši našo dušo.(knjižica 365 dni ljubezni)


Vsakega izmed nas življenje šola na prav poseben način. Kaj je tista stvar, ki vas najbolj moti pri vaših starših? Kaj je tisto, kar je vedno delala vaša mama in kaj je vedno govoril oče? Če vas pri tem kaj moti, je to tisto, kar vi morate spremeniti. Če vprašate svoje brate ali sestre, kaj njih moti, boste videli, da so to popolnoma druge stvari - ker imajo oni svojo šolo. To, kar vas najbolj moti, je vaša šola - kaj morate narediti drugače, kaj se morate naučiti?

 

 

Česa sem se prišel/la naučit in kaj moram učiti?


Vsi smo učitelji in vsi smo učenci. Vse člane svoje družine, naj so živi ali ne, obdajte s krogom ljubezni. Vključite vanj vse prijatelje, ljubljene osebe, svojega partnerja, vse  ljudi iz službe, iz svoje preteklosti in vse tiste ljudi, ki bi jim radi odpustili, a ne veste kako. Potrdite si, da imate z vsemi ljubeč in harmoničen odnos, kjer vladata medsebojno spoštovanje in skrb. Vedite, da lahko živite dostojanstveno, mirno in radostno. Naj ta krog ljubezni  obda ves planet in naj se vaše srce odpre kot cvetoča vrtnica. vredni ste ljubezni! Čudoviti ste! Močni ste! Odprite se vsemu dobremu. In vse bo dobro .External link opens in new tab or window (Louise Hay - Misli srca- darilna izdaja)

 

Koga privlačimo v svoje življenje?


Pred kratkim sem bila  na predavanju  v Zrečah.  Po poti sem poslušala IL DIVO. Ko sem se peljala po stari cesti proti Zrečam, je luna čarobno sijala, vse je bilo čarobno. Pomislila sem - koga privlačimo na cesti?  Vsi se vozimo. Je mogoče vaše prepričanje: "Na cesti so sami norci!"?  Moje razmišljanje je:" Vse poteka gladko. Varna sem tukaj in zdaj."  Redko se mi zgodi, da naletim na voznika, ki je živčen - in takega spustim naprej, se umaknem, ker takih ljudi ne potrebujem v svojem življenju. Vse poteka gladko.

 

Ko sem šla domov, sem spat prepevala. Poslušala sem  pesem, ki govori o objemih. Človek potrebuje vsaj 4 objeme na dan. Ne potrebujete drugih, da vam dajejo objeme - objemite sebe!  Recite si, da ste srečni, recite si, da se imate radi, recite si, da ste ponosni nase! Ali ste se že danes objeli?

 

Če želite dobre odnose, se vsako jutro stuširajte s pozitivnimi mislimi,   našminkajte se  z nasmehom, nadišavite se  s sočutjem in ogrnite si plašč ponižnosti. Globoko vdihnite, da začutite svojo neizmerno  moč in izdihnite  vse negativno. Tako "čisti"  boste nepremagljivi; nič vas ne bo vrglo iz tira;  dan bo tekel kot po maslu in vse bo tako kot mora biti.Na pravi poti ste!


 

Kako to zagotovo veste?  Vaši najbližji vam govorijo, da ste postali čudni, da ste drugačni... odkar berete knjige. Vam je znano? 

Raje se vprašajte, za koga se bojijo? Za vas, ali za sebe?


Verjemite mi, da se bojijo za sebe, zato vas hočejo obdržati tam, kjer ste bili, ker vam na ta način najlažje črpajo energijo. Ko vi greste naprej, so prikrajšani za vašo energijo! Le pogumno naprej!

 

Knjiga, ki je namenjena za vaš korak naprej in vam bo pomagala obvladovati misli, ki so res vsemogočne!

Sledi svoji sreči in vesolje ti bo odprlo vrata tam, kjer je bil samo zid. Jospeh Campbell

External link opens in new tab or window
Vas zanima External link opens in new tab or windowSKRIVNOST USPEHA?

 

Zadnje predavanje

Randy Pausch


Če bi imeli pred smrtjo še zadnje predavanje – kaj bi povedali?

 

Pred tem vprašanjem se je pred  nekaj leti znašel Randy Pausch, ugledni profesor, mož in oče treh majhnih otrok. Izvedel je, da mu na trebušni slinavki raste deset tumorjev. Zdravniki so zmajevali z glavo, Pausch pa ne.

 

Odločil se je za dvoje: da bo čim več časa preživel z družino in da se bo odzval vabilu univerze ter pripravil svoje zadnje predavanje. V njem bo poudaril tisto, kar se mu zdi v življenju najpomembnejše.

 

18. septembra 2007 je tako stopil pred več kot 400 - glavi avditorij (pričakoval je samo  50 ljudi!). Ni govoril o smrti, temveč o življenju. Naslov njegovega predavanja je bil Kako zares uresničiti otroške sanje. Govoril je, kako pomembno je premagati ovire, pomagati sebi in drugim uresničiti sanje, izkoristiti sleherni trenutek, kajti »čas je vse, kar imate … in morda boste nekega dne ugotovili, da ga imate manj, kot si mislite«.

 

Pausch je po končanem predavanju prosil kolumnista Wall Street Journala, Jeffreyja Zaslowa, da mu pomaga na podlagi predavanja napisati knjigo. Nastala je uspešnica, ki uči, kako premagati ovire, pomagati drugim in, najpomembnejše – izkoristiti sleherni trenutek. Takoj po izidu se je povzpela na prva mesta lestvic najbolje prodajanih knjig.  


Kitajski pregovor pravi: "Kdor vidi samo samega sebe, ta ničesar ne izžareva."

Čas je, da osebnostno zrastete!


samozavest

Nekoč mi je neka gospa, ki je sodelovala z menoj, rekla: "Lotila sem se najtežjega posla na tem svetu. Vse ostale službe so bolj enostavne, kot je delo v direktnem marketingu. Če imaš slab dan, enostavno greš v službo, daš vsem vedeti, naj te pustijo pri miru, na koncu meseca pa ravno tako dobiš plačo." 


To popolnoma drži. Pri direktnem marketingu je vse odvisno od vaše energije. Vaš slab dan, oz. pomanjkanje energije, stranka čuti kot krajo energije - enostavno želi čim hitreje pobegniti stran od vas. Takrat, ko imate manj energije, poskrbite zase : pojdite na sprehod, vzemite dobro knjigo...


Obstaja pa tudi dobra plat tega posla: ko imaš dober dan in veliko energije, stranke hočejo biti v vaši bližini, ker se energija zliva tudi nanje. Zato se splača potruditi, da oddajaš dobro  energijo. Ljudje se lepijo nate. Postaneš živi magnet za uspeh, za dobre stranke, za krasne ljudi...

 

 

 

Naše čustveno telo prav tako potrebuje hrano - hranimo ga z lepimi spomini, s stvarmi, ki razveseljujejo našo dušo, z glasbo, filmi, ki nas nasmejejo, prijatelji, ki so pozitivni...


Vse je energija - vsaka misel je energija... kamor gre tok naših misli, tja gre energija...in to se veča...zato mislite pozitivne misli!Ozdravite  svoje misli!

 

Odstranite ves strup, ki se pretaka po vaših mislih, ko ocenjujete  svoje otroke, starše, partnerja, sodelavce, šefe... in jih v mislih kritizirate. Tega po navadi niti ne izrečete. Vaš ego išče napake pri drugih, s tem pa vam da vedeti, da ste vi boljši, da so oni taki, da vi tega ne delate. Vaš ego vas ovira, da bi v drugih videli dobro plat, vaš ego vam govori: " Povej mu, kar mu gre! Vso pravico imaš, da se skregaš, on ne bo hodil po tebi, daj mu  vetra!"

Stvari se nam ne dogajajo, stvari prikličemo sami. Če vam življenje ponudi limone, naredite limonado. Če so limone gnile, vzemite iz njih semena in jih posadite, da bodo zrasle nove. Ali pa z njimi obogatite kompost.

 

Včasih se tako zelo približamo uresničitvi svojih sanj, da se ustrašimo tistega, kar smo si želeli, zato se ustavimo. Čeprav si je težko zamisliti, toda to počnemo z željo, da bi se zavarovali. Ustrašimo se odločilnih potez, idealne službe in res velikega zaslužka. Kaj če nam spodleti? Kaj če me ljudje ne bodo marali? Kaj če ne bom srečna? External link opens in new tab or windowLouise L. Hay v knjigi ŽIVLJENJE!Recept kako  (p)ostati negativen


 • Zjutraj, ko vstanete preberite  jutranji časopis - tako boste točno vedeli, kje  se dogaja kaj slabega.


 • Ko se peljete v službo, obvezno poslušajte radio, da boste vedeli, kje je zastoj, po možnosti tudi nesreča. Tako boste obveščeni in boste v službi lahko govorili o "vročih" novicah.


 • V službi poslušajte vse zgodbice sodelavk in sodelavcev, kaj jim je včeraj rekla  tašča (lahko tudi partner, šef, otrok...). Po možnosti povejte še kakšno svojo negativno zgodbico, da bodo videli, da tudi vi trpite.


 • Na kosilu se s sodelavci pogovarjajte o krizi. Promet je padel in mislim, da je potrebno to vsak dan poudatiri, da bo kriza še večja!


 • Ko se peljete iz službe obvezno poslušajte prometne informacije - zastoji so pomembno obvestilo.


 • Doma - končno se malo spočijete. V miru preberete dnevno časopisje, da ste še bolj na tekočem, kaj  gre slabo.


 • Ob 19. uri - dnevna poročila - prve pol ure vas bo navdušilo! Vedeli boste  kje so težave - in to za cel svet!


 • Zadnja poročila po 22. uri - tudi teh ne smete zamuditi! Napolnijo vam  glavo s problemi. S tem si zagotovite, da se tudi vaša podzavest  "navdušuje" z negativo!


In že je nov dan in nova priložnost za ....

Vas čudi, da se vsako jutro zbudite utrujeni, boli vas hrbtenica in nimate prave energije!?

 

Če ste se našli v zgornjem opisu, je mogoče čas, da kaj spremenite! Vi odločate kaj boste poslušali in vi odločate kaj boste nalagali v svojo podzavest - življenje lahko spremenite na pozitivno stran!

External link opens in new tab or windowOsebna rast - naložite si  nov program in osebnostno zrastite
Razbijte svoja omejujoča prepričanja!

 

knjige o osebni rasti

 

Verjemite, da ste na zemlji s prav posebnim poslanstvom. Vsak izmed nas lahko prispeva k boljšemu življenju. Storite, česar vas je strah! Premagate lahko prav vsako oviro, stopite čez vsako prepreko in naredite korak naprej.  Ne omejujejo vas ljudje, omejujete se sami!

 

 
Začnite si govoriti pozitivne trditve - kot so:

 • External link opens in new tab or windowImam um milijonarja.
 • Sem živi magnet za uspeh.
 • Z lahkoto ohranjam svojo idealno težo.
 • Imam ljubeče odnose.
 • Na svet gledam s sočutjem...Všeč mi je rek anonimnih alkoholikov:


 »Ko uperiš prst vame, gleda en prst proti meni, ostali trije pa so uperjeni nazaj vate.« To povzame vidik projekcije, vraščen v sodbe: »to kar vidiš v meni, je tudi v tebi«.

Ko ste jezni na nekoga, poizkusite očiščevalno afirmacijo: »Pripravljen-a sem se osvoboditi tega dela mene, ki me vznemirja, ko pomislim nate.«   "Ni vam treba vztrajati tam, kjer niste zaželeni, najdražji. Od službe, v kateri ne morete zdržati, se najprej odtrgajte v mislih in videli boste, da se boste od nje kmalu odtrgali tudi s telesom. Zlasti zvečer, ko legate k počitku, negujte v srcu naslednjo misel:

"Ničesar se mi ni treba bati. Odločil-a sem se, da bom v mislih, vsakič, ko bom pomislil-a na svojo službo, ohranjal-a veselje."   External link opens in new tab or windowLouise Hay


External link opens in new tab or window 

Kaj bi naredili, če bi vedeli, da  vam ne more spodleteti?


Napišite nekaj stvari, ki bi jih začeli delati, če bi vedeli, da vas čaka samo uspeh. Takoj sedaj napišite  - brez oklevanja in brez omejitev - samo pišite.

Naslednje vprašanje pa je: Kaj je vaše veselje? Kjer je namreč veselje, užitek, sreča, tam je tudi napredek in rast.
Začnite pri sebi - kaj vas osrečuje - pišite brez da bi se omejevali! Ko končate prav tako napišite kaj vas ne navdušuje in kljub temu delate. Videli boste, da je seznam stvari, ki jih ne delate radi kratek, vendar temu namenjate veliko čustvene energije.

Vem, da se ne motete popolnoma izogniti stvarem , ki jih nimate radi; vendar naredite jih čim prej, s čim manj čustev; potem pa se s polno paro lotite stvari, ki vas napolnjujejo z radostjo in veseljem!

 

Danes je sijajen dan in vsaka izkušnja je radostna dogodivščina.


 External link opens in new tab or window

Če se lahko navadimo poniževati sebe, se lahko navadimo tudi znova spodbujati!

Pozitiven, ljubeč in hvaležen pogled na življenje pritegne k meni  najboljše življenje.
Smisel minevanja časa je v tem, da  človek postane boljši, modrejši, da čedalje boj izraža svojo bit.

"Bog, daj mi vedrost, da bom sprejela stvari, ki jih ne morem spremeniti, pogum, da bom spreminjala tisto, kar lahko in modrost, da bom prepoznala razliko."  iz knjige External link opens in new tab or windowImenovali so jo dvoje srcPovezujte ljudi z ljubeznijo in s sočutjem. Bodite razumevajoči med seboj - tako v družini kot v službi. Delajte z ljubeznijo. Če boste delali na ta način, boste imeli vse, kar si zaželite. J.Pavel II

 "Vedno govorite resnico. Tako si vam ni treba ničesar zapomniti."     Mark Twain


Čaka me samo dobro. Varna -varen sem in ljubljena/ ljubljen.

Rad-a imam vsak centimeter svojega telesa.

Moje življenje je nadvse blagoslovljeno.

Uživam v načrtovanju zdravih obrokov.

Čudovito je, ko v svojem srcu čutim ljubezen.

Obkrožajo me čudoviti ljudje.

Sodelujem s čudovitimi ljudmi!

Delam za ljudi, ki me cenijo.

Bolj ko imam rada svoje telo, bolj zdravo se počutim.

Energijo prejemam iz miru.

Uspevam na vsakem koraku.

Življenje me ima rado in vedno poskrbi za moje potrebe.


External link opens in new tab or window


Vsak dan naredim nekaj novega ali pa vsaj drugačnega.


Odrekam se vsej negativnosti, ki počiva v mojem telesu in mojem umu.

Zdaj opravljam delo, ki ga ljubim, in sem zanj dobro plačana.

Omejitve so zgolj priložnost za rast. Uporabljam jih kot stopnice do uspeha.

Zakon privlačnosti prinaša v moje življenje le dobro.

Ne morem spremeniti drugih ljudi. Drugim dovolim biti tisto, kar so, in sama preprosto ljubim, kar sem.

Ko polnim svoj um s prijaznimi mislimi, sem na najhitrejši poti do zdravja.

Jaz sem edina oseba, ki nadzoruje moje prehranjevalne navade.

External link opens in new tab or windowosebna rast - Louise Hay


Življenje brez stresa


External link opens in new tab or window


Mislim , da je stres odziv na nenehne spremembe, ki nas plašijo. Je izgovor, ki ga pogosto uporabljamo, da ne bi prevzeli odgovornosti za svoja čustva.

Pogosto pademo v stres, ker smo pomešali svoje prioritete. Mnogim med nami se zdi, da je denar najpomembnejša stvar v našem življenju. Obstaja pa nekaj  pomembnejšega in dragocenejšega - nekaj, brez česar na bi mogli živeti. Kaj je to?

To je naš dih.

Če nam je torej Moč, ki nas je ustvarila podarila dovolj vdihov, ki bodo trajali do konca našega življenja, ali potemtakem ne premoremo vere, da bo tudi za vse drugo, kar potrebujemo, poskrbljeno?
Če se imate radi in ste osredotočeni na sebe, če v sebi  ustvarite občutek varnosti, če si zaupate, lahko ustvarite urejen um, pritegnete več ljubečih odnosov, prikličete lepo službo in celo dopustite, da se vam normalizira telesna teža.


Z vsako sodbo ali kritiko oddate nekaj, kar se bo vrnilo nazaj k vam.   External link opens in new tab or windowOsebna rast - knjigeMolitev Tvojih zdravilnih angelov,
ki jo do Boga prinaša Mihael, Tvoj nadangel.

Tvoji zdravilni angeli,
pošljite Tvojo nebeško vojsko nad mene in nad vse,
ki v srcu so mojem.

Naj začutim žarek tvojih zdravilnih angelov na sebi in
svetlobo Tvojih zdravilnih rok.

Tvoje zdravljenje naj se prične,
kakor koli Bog ga odobri.

Amen

External link opens in new tab or window(iz knjige Angeli v mojih laseh)
OSEBNA RAST ZA OTROKE


Se še spomnite pravljic?

Čarovnica je hotela pojesti Jankota.
Hudobni volk požre Rdečo kapico.
Hudobna kraljica zastrupi jabolko in nato naroči lovcu naj ubije Sneguljčico?....


Vse te pravljice beremo otrokom in jim vnašamo strah...strah, ki se zareže globoko v otroško dušo...svet je grd, poln hudobnih ljudi, zahrbtnosti...

Ta svet je res obstajal...in se ruši.

Čas je, da otrokom začnemo pripovedovati drugačne pravljice - take, ki jim bodo večale upanje, vero.. take, ki bodo vnašale v njihovo zavest, da je svet lep. Te občutke bodo nesli v odraslo dobo...neglede na to, kaj se bo dogajalo v njihovem življenju, srčika ve - se zaveda, da je svet lep...

Priporočam:


 Vpišite se med prejemnike pozitivnih novic!


Vsak teden boste preko elektronske pošte prejeli nekaj pozitivnega! 

BREZPLAČNO!

 


  


    Draga gospa Gantar... vedno mi je lepo, ko preberem kar mi pošiljate...in vedno znova komaj čakam, da kaj dobim od vas....HVALA za vse lepe trenutke, katere mi posvečate.


 

Lep pozdrav iz Portoroža...F.