Knjiga o moškem


Kriza moškosti kot priložnost za samospoznanje


 

  • mehka vezava
  • 245 strani
  • na zalogi
  • dostava v nekaj dneh


 Cena:  21,70 €

 


'
 

 

            


KNJIGA O MOŠKEM


Kriza moškosti kot priložnost za samospoznanje

Osho - indijski mistik in duhovni učitelj Chanda Mohan Jain


 

 

Knjiga o moškem je zbirka vedno prodornih in pogosto zabavnih vpogledov v to, kaj pomeni biti moški v sodobni družbi.

Osho razpravlja o številnih vidikih moškega skozi njegove različne vloge in razkriva, kako te lastnosti oblikujejo in vplivajo na družbo.


Razkriva, kako te lastnosti oblikujejo družbo in vplivajo nanjo. Poleg tega pojasnjuje, kako lahko energije, ki jih moški običajno usmerijo v uničevalnost in negativnost, preobrazimo v ustvarjalnost in osebnostni razvoj.


Osho odgovarja moškim iz različnih okolij in starostnih skupin. Njegovi odgovori so nekakšna zmes modrosti, zgodbic, šal in tehnik meditacije.


"Novi moški naj bo upornik, človek, ki išče svoj izvirni jaz, svoj izvirni obraz. To je moški, ki je pripravljen zavreči vse maske, se odreči domišljavosti in hinavstvu ter svetu pokazati, kakšen je v resnici. Nepomembno je, ali je ljubljen ali zavržen, spoštovan ali preziran, kronan ali križan. Četudi ga pestijo muke, jih sprejema, saj se počuti izpolnjenega ter neskončno zadovoljnega."


"V mislih imam resnicoljubnega in iskrenega moškega, ki pozna ljubezen in sočutje."

 Ljubezen je tveganje.

Življenje je tveganje.

Bog je tveganje.


Bog je največje tveganje, ki ga ni mogoče doseči s pomočjo matematike. Dosežete ga lahko zgolj skozi največje tveganje, ko vse, kar imate, postavite na kocko. In neznanega ne poznate, tvegate znano, neznanega pa ne poznate.Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št: