Objavljeno: Nedelja, 2. Januar 2022 20:00:22

Želim vam srečno, zdravo in zadovoljno novo leto! 

Leto 2022, če ga pogledamo skozi številke, bo leto povezovanja in napredka - nosi namreč vibracijo števila 6 (2+0+2+2). Šestica v numerologiji pomeni harmonijo in napredek. Če pogledamo šestico skozi angelska števila, je to sporočilo, naj skrbi prepustimo višjim silam in naj se sprostimo glede materialnega preživetja.


Lahko pa si izračunate vašo osebno vibracijo leta - če ste na primer rojeni 30.1., pomeni, da je vaša osebna vibracija tega leta (3+0+1+2+0+2+2) 1.Vibracija vašega osebnega leta:

 

1 - pred vami so novi začetki. Zaključili ste obdobje devetih let, ki je bilo za vas obdobje učenja in postavljanja mej. Kar pogumno naprej - poslušajte sebe in delajte vse, kar veča vašo radost.

 

2 - v tem letu je čas, da se povežete z enako mislečimi ljudmi in napredujete. Delujte tako kot ste vodeni.

 

3 - vibracija števila tri vam nosi sadove vašega truda v preteklosti. Dovolite si uživati v "širjenju vaše družine" in v povezovanju z enako mislečimi ljudmi.

 

4 - čas je, da premislite kam greste in ali ste pri tam srečni. Čas je, da poslušate svoje notranje vodstvo. Štirica vas nežno opominja kaj je dobro za vas in kaj je čas, da izpustite iz svojega življenja.

 

5 - vibracija števila pet vas podpira pri novih poznanstvih, projektih, morda pri potovanjih - skratka pri vsem, kar je povezano z delovanjem. Leto, ki nosi vibracijo 5 je leto, ko vas energije podpirajo pri korakih, ki jih delate "za višje cilje".

 

6 -  če ste v osebnem letu 6, vas čaka mirno in prijazno leto. Opominja vas le na to, da manj skrbite in bolj zaupajte.

 

7 - osebno leto 7 vas opominja na čas osebne rasti. če sta se v preteklih leti skrivali pred novimi izzivi, vas letošnje leto ne bo pustilo v udobju vašega domačega kavča ... čas je za vašo osebno rast.

 

8 - če vaše osebno leto nosi vibracijo števila 8, je čas, da se uravnovesite. Osmica je močno število. Osmica vas želi obdarovati z neskončnim obiljem vsega dobrega na vseh ravneh. Res pa je, če ste v negativni energiji, boste deležni tudi neskončno negativnih dogodkov. Zato delajte na svojem notranjem miru, ker vam bo mir v duši prenesel tudi mir in uspeh v življenju.

 

9 - če je vaše osebno leto 9, pomeni, da se zaključuje obdobje, ki vas je močno šolalo. Ste na koncu nekega obdobja. zaključite, kar je potrebno in pogumno stopite naproti novim zmagam!