Z vitamini do zdravja


 

Trda vezava 


238  strani


cena: 39,90


Z VITAMINI DO ZDRAVJA

Klaus OberbeilPred vami je odlična knjiga - priročnik o zdravju. Človeški organizem sicer potrebuje vitamine v zelo majhnih količinah, ampak brez njih ne more delovati. Priročnik predstavi podatke najnovejših raziskav o učinkovitosti vitaminov in nazorno prikaže, kako jih načrtno nadomestimo in s tem pripomoremo k izboljšanju svojega zdravja, zdravljenja bolezni, vitalnosti in notranje lepote.


V knjigi Z vitamini do zdravja boste našli odgovore na:


 • Ali vam manjka vitaminov?
 • Kateri hrani se morate izogibati, če ste pretirano razdražljivi
 • Kako nastanejo občutki sreče in vedro razpoloženje
 • kako okrepiti živčevje
 • Kaj se priporoča, ko imate težave z venami - boleče vene
 • Kako na naraven način zvišati krvni tlak
 • Kako si pomagati pri luskavici
 • Kako si pomagati pri suhi  koži
 • Kako se lahko pomladite
 • Zakaj ste pogosto muhasti in razdražljivi
 • Kako se rešite hemeroidov....


 

Nepogrešljiv vodnik za vse, ki se zavedajo, kako pomembno je poskrbeti za svoje zdravje in se dobro počutiti v svoji koži.

Želim naročitŽelim naročit


 Kako telo sporoča pomanjkanje hranil?


Pogosto mi ljudje rečejo, da bi se gibali, pa jih bolijo sklepi.

 

Telo je naš zemljevid - telo je kažipot kje imamo blokade - predvsem na čustvenem  področju.

 

Si predstavljate, da vam zmanjkuje goriva v avtomobilu in vam sveti rdeča lučka? Avta ne boste peljali na servis, da vam odstranijo rdečo lučko, pač pa boste nalili gorivo. Vsi vemo, če bomo opozorilno lučko izklopili ali jo ignorirali, nas bo avto pustil na cedilu.

 

Tudi telo ima "rdeče lučke" - opozorilna znamenja. Na čustvenem področju akne nastanejo, ker se nimamo dovolj radi in se ne sprejemamo. Alkoholizem je občutek ničevosti, krivde in zavračanje samega sebe. pretiram apetit povzroča strah, potreba po varnosti in ignoriranje lastnih čustev. Glavoboli izražajo, da se človak premalo ceni in je preveč samokritičen.

 

Odlične knjige o vzrokih - Louise Hay: OZDRAVITE!

 

Pa znamo poslušati opozorilna znamenja telesa?

 

Bolečina ali določena težava  je opozorilni znak - telo sporoča, da nečesa manjka. Pomanjkanje energije je opozorilni znak, da smo čustveno izčrpani ali pa, da jemo hrano, ki ne vsebuje dovolj hranilnih snovi.

 

Poskrbite za sebe in vse okoli vas se bo uredilo!

Dajte svojemu telesu to, kar potrebuje in videli boste, da  se bodo stvari začele urejati tudi na drugih področjih življenja.
External link opens in new tab or windowBioflavonoidi

Bioflavonoidi - zaščitne snovi, ki jih vsebujejo rastline       

Najdemo jih v svežem sadju in zelenjavi. Delujejo na zaščito ožilja, imunsko zaščito, zgorevanje maščob (hujšanje), delovanje obtočil (ledvica in mehur).

V naravi vedno najdemo flavonoide skupaj s C-vitaminom. V različnih delih telesa, predvsem v očesni mrežnici, se lahko oksidirane in s tem nerabljene molekole vitamina E spet opomorejo z elektroni vitamina C.

External link opens in new tab or windowPomagajte si s koktejlom za zdravje - dvignite imunski sistem - carotenoid complex

Pomagajte si s koktejlom  za zdravje - dvignite imunski sistem - carotenoid complex


Vitamin A ščiti sluznice v telesu, ki so zelo občutljive. Brez vitamina A množično odmrejo celice, ki ustvarjajo sluz. namesto sluzi nastajajo roževinasti sloji, na primer  v pljučih, želodcu, črevesju, mehurju, na območju spolovil in tudi na koži.


Posledice so lahko bolečine v želodcu, prebavne motnje, oslabelost mehurja, nezmožnost zadrževanja seča, vnetje nožnične sluznice, aknavost in tudi rakasta obolenja.
External link opens in new tab or window

 

Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št: